Jag började alltså på Arndt's 10 augusti 2016 och nu har jag varit i skolan nästan två månader, det här har varit dom två absolut roligaste och mest lärorika månaderna i mitt liv. Jag får varje dag träffa så mycket coola, drivna och framgångsrika människor! Man blir som man umgås och mina drömmar har vuxit sen jag började här, nu ska jag bara lista ut hur jag ska nå dom. Mitt första steg är att göra allt jag kan för att få chansen att träffa min största entreprenörsförebild, Isabella Löwengrip! Jag har en affärside som jag verkligen tror hon kommer tycka om och förhoppningsvis kommer hon vilja starta ett sammarbete med mig, så första steget för att nå det här målet blir att skicka ett mejl och fråga om hon vill träffas en stund, över en lunch eller liknande och så får jag chansen att berätta om min ide! Men det får jag göra imorgon för ikväll ska jag äntligen få träffa alla mina fina vänner igen! 

Eftersom jag går i skolan 07.30-17.30 så finns det inte mycket tid över till annat på vardagarna så på helgerna får vi passa på att umgås! Jag är så tacksam att dom alltid är så positiva och stöttande, dom människorna man har runt omkring sig gör verkligen stor skillnad. Negativitet smittar av sig och vill man komma långt i livet så gäller det att vara positiv och se alla möjligheter! Men nu hinner jag inte skriva mera, min pojkvän och syster håller på med middagen och jag måste hinna duscha innan vi ska äta! Hoppas ni alla har en jättemysig lördag och bara umgås med människor som ger er energi, inte tar! :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har så mycket jag vill skriva ut här men jag vet inte vart jag ska börja, jag vill vara personlig fast inte privat, men vart går gränsen? Allt det här kommer jag säkert lära mig under tiden så det här inlägger får bli min start.

Jag är en person som alltid vill tänka lite större och lite längre, jag vill alltid bli lite bättre idag än jag var dagen innan och jag vill alltid växa som människa. Men hur gör man då? Hur blir man alltid lite bättre än man var dagen innan om man var sitt absolut bästa jag igår? Jag har lärt mig att jag måste putta mig själv framåt hela tiden. Det som jag är mest rädd för, det måste jag göra. Jag har alltid varit en person som har sökt trygghet från andra och det är nog för att jag inte alltid har känt den hos mig själv, men om man släpper det som håller en trygg och jag bara förlitar mig på mig själv så lär man sig en heldel. Jag har lärt känna mig själv och hittat sidor och åsikter som jag inte visste att jag hade för att jag alltid låtit någon annan styra mig. Jag visste inte vem jag var, vilka värderingar jag hade i livet och det vet jag inte fullt ut nu heller men jag vet mera om mig själv än jag gjorde förra månaden, förra veckan och mera än jag visste igår. När jag puttar mig själv utanför min bekvämlighetszon, låter tryggheten stanna hemma och sen tar stora kliv framåt så kommer man långt på kort tid.

Jag har tillexempel alltid varit väldigt blyg, hatat att stå inför människor och prata, jag kan inte ens räkna på en hand hur många gånger jag har sjukanmält mig för att slippa prata inför människor i grundskolan och gymnasiet. Hur tänkte jag då när jag valde en skolan där man bland annat står på scen inför 300 personer? Jag tänkte på den personen jag vill bli, inte på den personen jag är. Nu när jag vet vem jag vill bli ska jag bara ta mig dit. Mitt första steg blev att börja i en säljskola, Arndt's sales Academy.Likes

Comments