Header

Inte skrivit på evigheter, förlåt!

Men ville bara säga att just nu sitter jag å sambon och spelar Overwatch och väntar på att klockan ska bli 00:00 ca för då åker vi not Arlanda för VI SKA TILL TURKIET!I hela 14dagar!!! 

Nu ska jag fortsätta spela!  skriver mer under resan
puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så jävla förbannad.
Så jävla blåst.
Så jävla ledsen.
Så jävla arg....

Ja, igår blev man uppsagd från jobbet.
I förrgår frågade "chefen" hur jag trivdes på jobbet. Jag förklarade som det var att jag inte trivdes speciellt bra men att det inte var pga brukaren utan pga chefen och hans jävla attityd. Han frågade mig även om det gick bra att vara ledig den 27e då brukaren skulle iväg.."Självklart" svarade jag... Nej men igår får jag en uppsägning, via sms eftersom jag sov när han ringde. Ända sedan dag 1 på det där jävla jobbet har det bara krånglat. Jag hamnade på akuten 2månader efter jag fått jobbet, skulle ha jobbat natt den natten (börja alltså 23:00) men kl 17:30 hamnade jag på akuten med njursten och då blev jag nästan av med jobbet för att "jag hörde av mig för sent att jag inte kunde jobba natten". Även trots att jag försökte åka tidigare från sjukhuset men det ville dom inte att jag skulle göra då jag behövde mediciner. Sen har man ställt upp och jobbat för alla andra som inte dykt upp eller varit sjuk eller lediga. Men när en annan va sjuk eller skulle va ledig nej då gick det inte för då fanns det ingen som kunde ta mina pass! Och om det väl var någon som kunde hjälpa mig ja då fick man höra det sen hur jävla jobbigt det var med ett dubbelpass eller 2extrapass den veckan.

Idag är jag riktigt less på livet. Vaknade förut och var sjukt kissnödig, och inser sedan att det gör ont att kissa.. Jaha, urinvägsinfektion nu också eller? Suck...

Har iallafall slängt in en diskmaskin å en tvättmaskin. Har väckt sambon så nu ska vi göra oss iordning och åka iväg å luncha någonstans och sedan åka till arbetsförmedlingen...


Tack för alla kommentarer på instagram ang mitt förra blogginlägg <3

Likes

Comments

Detta inlägg kommer handla om något nästan ingen vet om mig. Bara de närmsta, men knappt de.
Något jag aldrig bearbetat, och ännu inte riktigt börjat. Men det är på senare tid som jag verkligen har insett VAD som egentligen hände. Vad det egentligen heter och innebär. Något som stör mig dygnet runt. Det finns med mig överallt, även när jag sover. Men det är konstigt hur hjärnan fungerar, hur den kan förtränga saker i många många år. Eller bara låta det "ploppa" fram då och då, när kanske vissa ord eller handlingar triggar fram det.

När jag skriver detta inlägg så söker jag inget "medlidande" osv. Utan mest att jag bara vill få ut det ur mig, oavsett vem det än kommer fram till. För det är ingenting jag ska gå runt och bära ensam, inget jag ska skämmas över. Inget NÅGON som varit med om samma/liknande ska skämmas över. Aldrig någonsin skämmas. Men idag, ca 11-12år senare känner jag mig redo. Redo att mer eller mindre blotta mig för världen. Berätta något jag hållit inom mig så oerhört länge. Något jag även HAR berättat för ett fåtal personer, men inte fått något stöd eller hjälp förutom från 2 personer, vilket är min Mamma och min sambo.
Min mamma fick reda på detta så sent som för ca ett år sedan.Jag gick alltså i sjuan. En svår tid i livet för många ungdomar är ju högstadiet, tonåren och all sån skit. Det vet vi alla. Men jag hade redan i 6an blivit lite "rebellisk" av mig och börjat umgås med fel personer. Röka, dricka osv. Mobbad? Ja, det var jag sedan förskolan och mer och mer i låg - mellanstadiet, speciellt när jag började umgås med fel personer. Personer som ingen egentligen tyckte om. Iallafall så började jag i 6an må väldigt psykiskt dåligt och det var även i slutet av 6an när mitt självskadande började. Ett beteende jag har även idag.
En natt/kväll när jag var ca 11-12 år (gick i 7an) så hade mamma och pappa (som då bodde tillsammans) bråkat och sedan gått och lagt sig och sovit. Jag tog illa vid mig av allting som skedde runt mig den tiden så jag var ledsen och mådde dåligt. Jag skar upp mina armar ungefär 50-60 snitt på båda underarmarna, från armvecken till handleden. Satte på mig kläder och tog min väska och gick ut, mitt i natten. I min väska hade jag lite alkohol som jag hade fått tidigare den dagen av mina dåvarande "vänner" eftersom vi skulle festa den helgen.
Jag bestämde att jag skulle gå ner till vägen och lifta till min storebror, som jag tror (om jag inte minns fel) bodde i Långed just då, i en söt liten 2a. Oavsett vad, så hade jag på vägen ner till "storavägen" i Billingsfors hunnit få i mig 3 starköl. Eftersom jag inte ätit och ändå var ganska liten/ung så tog dom ganska hårt på mig. Jag kom ner till vägen och efter en stund stannar en bil. Personen frågar vart jag sak och jag säger "Långed". "Absolut, jag ska till ED men kan släppa av dig vid Brohögen så får du sköta resten själv"... AWESOME! Tänkte jag.. Personen såg att jag var ledsen och såg ena armen. Såg även att jag höll i en öl och bjöd mig sedan på Whisky från en grön plunta i handskfacket. Sen minns jag inte så mycket mer än att jag vaknar och säger något i stil med "Detta är inte Långed" och får ett svar typ "Vägarbete, måste ta omväg"..

Sedan minns jag inte mer förrän jag vaknade upp i en lägenhet utan att veta var jag är.
Jag ligger i en säng och jag har inga kläder på mig. Brevid mig står denna Mannen som så snällt skulle ge mig lift halvvägs till min bror.. Men dit kom jag aldrig. Den natten förlorade jag min oskuld. Till en såkallad MAN i över 40års åldern. Jag används mer eller mindre som en madrass hela natten, med en kniv mot min strupe. På morgonen serverade han "frukost på sängen", och sen körde han mig till Billingsfors, släppte av mig vid bruket, bad mig gå hem och duscha. Han sa att detta skulle vara vår hemlighet annars skulle min familj råka illa ut. Han sa även "Vi ses snart igen".
Jag gick hem. Duschade och slängde kläderna. Jag hade hamnat i Åmål den natten.
Sedan fortsatte jag mitt liv mer eller mindre precis som innan.
Den största förändringen var att jag hela tiden var förföljd. Även inne i skolan. Han hittade mig överallt. Tillslut sa jag till på skolan att jag brukar se en konstig man gå runt i skolan och kände mig obekväm. Då införde dom en "gästbok" där alla som gick in i Entrén fick skriva in sig för att dom ska ha koll vilka som kommer och går på skolan. Då slutade han dyka upp där.. Men i ungefär 2år dök han upp på ställen där jag var. Sedan försvann han. Jag berättade aldrig för någon, för inte ville jag sätta min familj i fara.

Efter allt detta så började jag skada mig själv mer och mer.


Att göra en anmälan idag är som att köra huvudet i väggen. Det finns inga bevis mer än mina ärr och mitt psyke.


Detta är heller inte den enda händelsen i mitt liv som gör att jag idag inte mår speciellt bra. Folk frågar varför jag ofta är sjuk. Varför jag inte har jobbat på så många år. Varför jag hoppade av gymnasiet. Varför jag är som jag är.
Jadu, jag har både en och tre saker i min ryggsäck. Saker som fortfarande jag aldrig berättat för någon.

Så, NEJ. Jag är inte bara lat. Nej jag är inte en tråkig person. Nej, jag har INTE under alla dessa år med självskadande och självmordsförsök bara sökt efter uppmärksamhet.
Jag har bara svårt för mycket, för i princip allt. Speciellt sova. Och tillit. Svårt för ensamhet. Svårt för att vara ute ensam, även mitt på ljusa dagen. Men jag har inte svårt för allt detta hela tiden. Ungefär 85% av tiden är det svårast. Resten av tiden kan jag hantera väldigt bra.
Jag har på senare tid börjat med lite mer intensivare självskadande. Jag har aldrig helt hållit upp ett helt år. Men nästan.
Dock inte som sagt på senare tid. Nu kan det gå någon dag, några veckor eller någon månad, Har äntligen fått kontakt med min läkare igen som ska hjälpa mig komma ifatt livet igen.

Allt JÄVLA snack om detta jävla armband "tafsa inte" osv osv osv gör mig så oerhört upprörd och triggad.
Jag har alltid haft svårt för våldtäkts skämt och pedofilskämt. Alltid. Oavsett om det är på tv'n eller folk runtom mig. Ofta blivit påmind om det vart jag än är. MEN, vad jag faktiskt har insett ganska nyligen är ju detta..
Jag har blivit utsatt för pedofili. Pedofili liksom, sånt man läser om och hör på tv'n. Jag har aldrig tänkt så långt innan.. Att Jag har blivit brutalt våldtagen, hotad och misshandlad har jag förstått sedan dag ett. Men jag har aldrig tänkt så långt att jag faktiskt blivit utsatt för pedofili. Det är nog det som gjort att jag börjat mått riktigt dåligt igen. Känner mig oerhört äcklig och nedtryckt. Men inte ska jag behöva skämmas
för det.

Jag önskar att jag hade haft mod och ork att berättat för någon när detta hade hänt. Jag önskar idag att jag anmälde det så jag kanske hade fått ett litet lugn i kroppen. Jag önskar att ALLA som blir utsatt för någon slags brott överhuvudtaget anmäler, om inte annat BERÄTTA för någon. Man ska aldrig bära på något sådant ensam. Det äter upp en inifrån.
Berätta för någon, även om du inte känner personen. Ta kontakt med någon, gör NÅGOT. Du ska inte skämmas. Det är aldrig DITT fel.

Berätta för någon.
Du är inte ensam.Som sagt så var detta inget skrik efter medlidande. Jag allvarligt talat skiter i vad ni tycker. Jag ville bara öppna mig för världen, visa att skenet kan bedra. Saker är inte alltid som man tror. Man ska aldrig döma en person, man vet aldrig vad den varit med om. Vill också berätta att det är viktigt att prata med någon om man blivit utsatt för något, eller bara rent av mår SKIT. Vill även påpeka att det ÄR OKEJ att inte må psykiskt bra. Även fast samhället idag vill dölja psykisk ohälsa så tycket jag istället att det bör lyftas upp och tas på allvar. Psykisk ohälsa är vanligare än man tror och den psykiska vården måste bli bättre.Jag är fortfarande samma goa å sköna Elin. Det kommer jag alltid att vara!


Nu ska jag packa ihop och sedan åka hem till min älskade sambo Andreas som är världens underbaraste MAN! Sen krypa ner i hans famn i sängen och sova!


Puss och kram på er!

Likes

Comments

Det är rena jävla skiten. Psykisk ohälsa..  Vaffan är det lixom? Varför ska det ens finnas? Varför ska det få förstöra så mycket?

Ligger här i ett varmt bad. Svettas ihjäl. Haft feber i 3 dagar och kräkts i två.. Är det pga psyket? Skulle tro det..
Jag måste få hjälp. Snart. Men jag kan inte ta hjälp själv. Jag har inte den orken att ringa samtal. Jag har en fobi för att prata i telefon.. Varför kan man inte skicka ett sms/mail till någon som kan hjälpa en? Jävla skit..
Vet inte hur länge jag orkar. Vet inte hur länge jag orkar med jobbet. Vet inte hur länge jag orkar någonting.

blä.

Likes

Comments

Som rubriken säger, ULLARED! Jajjemen, dit tog sambon med mig i Onsdags! Men dra åt helvete vilken flopp. Första och sista gången iallafall. Bästa köpet var en jävla nackkudde till mig som jag ska ha i bilen å sen 3 tavlor. Annars fanns samma saker som det finns på typ rusta, Ica maxi, citygross och sådana ställen! Något billigare var det inte heller tyckte jag.

Vi åkte från Hotellet i Göteborg 09:05 och var framme i Säffle 17:00. Då hade vi alltså hunnit åka till Ullared, varit inne på Gekås,  åkt därifrån, stannat och ätit 2 gånger samt varit inne i andra butiker på vägen.. Jag tyckte vi skötte det väldigt bra tidsmässigt haha!

Igår tog vi med oss Lillebror och åkt till Karlstad. Vi shoppade och fikade lite sedan åkte vi till o'learys och spelade shuffleboard.  Jim vann över oss båda!  Efter det så åkte vi och hämtade upp Marcus sen drog vi till Nöjes och bowlade! Jag vann över alla grabbarna 😎 Men dra åt helvete vad varmt det var där. Alla svettades, nästan så det skulle varit värt med strip-bowling ju?!
Efter bowlingen åkte vi ich handlade massa mat sedan åkte vi till Marcus och lagade tacos och hade allmänt trevligt :) 👌

Idag drog vi iväg till Värmskog's Café för deras berömda räkmacka. Jag som inte äter räkor valde kycklingbaguette, men brödet var nog bakat förra året för det var supersegt och curryröran var för stark för mig.
Sedan åkte vi till lägenheten och vilade innan vi åkte till Mamma och Kennet för att spela lite TP!  Vi spelade en stund sen blev det dags för mat, då åkte vi till Kinan i Åmål. Riktigt god mat!

Nu sitter vi i bilen påväg hem till Oxelösund.  Vi kidnappade med lillebror också! Awesome! Vi lär vara hemma runt 2-3 inatt ungefär. Lagom trötta kommer vi vara. 
I morgon blir det bowling och mys hela dagen.

Längtar hem till mina lugnande tabletter. Vill sova, vill andas normalt, vill känna lugn.. Denna veckan har varit kaos i mitt huvud då jag glömde ta med mig mina ångestdämpande..  Både händer och fötter är sönderkliade... 
Eftersom jag fick ett "återfall" i mitt självskadande förra veckan borde jag ha varit mer noga med att ta med tabletterna men nejdå... Allt annat fick jag med men inte det som är viktigast för mig.. Så kan det gå när det är kaos i skallen 😂👌

Nej nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och vara lite social med gubben min ❤

Hej på er!

Likes

Comments

Good morning!
Vi vaknade här för typ 40 minuter sedan, och jag har årets huvudvärk! Det beror mycket på att sade senaste två dagarna har jag inte druckit så mycket energidrycker som jag brukar, så det är min kropp som säger ifrån lite!

Anyhow... 
Vi ska börja packa våra saker nu och sedan åka ner och äta frukost.. Vi bor på våning 15 i tower2, så ska ner till våning 2 för att äta frukost.
Igår beställde vi frukost på rummet, det var awesome! Ganska mycket får man för 95:- ska jag tala om!
Jag kan starkt rekommendera detta hotell, speciellt om man ska besöka Liseberg och universeum. Nära till allt och fruktansvärt bra service, bra rum å bra frukost! Hör erbjuder dom även frukost i tystnad, så man kan få lugn å ro när man äter. Där sitter vi just nu. 👌

Igår blev det ändrade planer, inget Liseberg. Så jag å gubben tog bilen ut till Öckerö, åkte runt på öarna och käkade glass och fotade lite! På kvällen köpte vi lite sallad och godis, la oss på hotellet och kollade film. Sen somnade vi ❤

I måndags blev det universum,  vilken inte var så bra som förr tyckte jag. På kvällen gick vi till Rockbaren sen till Hard Rock Cafe,  där drack vi lite alkoholhaltiga drycker, bowlade och spelade shuffleboard.  Shuffleboard var förövrigt jävligt skoj!

Nu är vi mätta och belåtna.  Dags att åka upp till rummet, hämta sakerna och sedan checka ut. Sen ska vi åka till ett annat ställe, där varken jag eller gubben varit ännu. Lär nog bli första och sista gången samtidigt ;)
Vart det blir delar jag av mig senare eller i morgon!!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Ja, glömsk det är man då fan iallafall. Nejdå, men har haft fullt  upp på jobbet och i försök till att få sova när jag väl varit ledig så jag har inte haft tid att skriva här!

Igår var vi iväg till Stockholm, Åkersberga där sambon fick köra en vit Lamborghini!  "Det var inte så speciellt, ganska mesigt för en Lamborghini"  var hans kommentar efteråt! Trodde jag skulle gå under av skratt!

Nu sitter vi i kön på driven till donken, dags för en Mocha Frappe och sedan rullar vi mot Göteborg!  Ska bo på Gothia Towers från idag till Onsdag! I eftermiddag ska vi gå på Universeum och sedan blir det middag och några kalla! I morgon kommer mamma å familjen då ska vi gå på Liseberg hela dagen! Hoppas på fint väder!! Onsdag så åker vi till Säffle sen får vi se vilken dag vi åker hemåt!

Kommer slänga in lite bilder som jag tagit med min nya kamera! Bilden på hunden är en av mina kollegors söta valp Milton 😍
Kommer även med bilder på en röd Ferrari som var med vid Lamborghini'n.

WOHO NU KOMMER MIN FRAPPE SÅ NU MÅSTE JAG SLUTA SKRIVA!! 👌

Likes

Comments

Ja men tack gode gud för att det är fredag... Så tänker säkert många av er där ute! Men hörrni jag har aldrig någon nytta av helger längre då jag väldigt ofta jobbar helg, så TGIF? Nope.. Not here.. Not today!

Jag har beslutsångest över om jag ska lägga mig och sova när jag kommer hem eller om jag ska försöka hålla mig vaken... Ska ju trots allt upp 05:30 i morgon bitti för ett dubbelpass på jobbet! Ja den som lever får se! 

Jag vill utomlands. Jag vill tatuera mig. Jag vill ha nya ögonbryn. Jag vill göra ögonfransar.  Jag vill klippa mig samt färga håret hos en frisör. Jag vill ha massage. Jag vill ha mat. Jag vill vara i min sambos famn. Jag vill ha körkort. Jag vill ha en familj...
Det finns så mycket man vill ha här i livet. Och det man vill ha, måste man kämpa för. Man kan inte få allting gratis..
Men framförallt vill jag att alla jag älskar och bryr mig om får leva ett friskt och lyckligt liv, för det förtjänar ni.

Ja, det står ju också att jag är en gnällspik,  så gnälliga inlägg kommer finnas! Take it or leave it!

puss!

Likes

Comments

Tjoflöjt!

Idag har varit en fullspäckad dag! Min kära sambo hämtade mig från jobbet i morse och sa "Nu ska vi inte hem"..
Nähä(?!) tänkte jag... Vi åkte mot Donken och köpte frukost sen åkte vi vidare! Det blev en shoppingdag som resulterade i nya kläder till gubben, lite tavlor, grytvantar och saker till bilen! I morgon ska vi ta en sväng till då jag inte orkade åka till fler ställen eftersom jag hade varit vaken över ett dygn + nattpass på det!
När vi kom hem så köpte vi med mat från Long (en kina/thai/asiatisk resturang), vi båda tog Kycklingfilé med nudlar (groddar å bambuskott i också) och det är såååå oerhört gott!
Sen efter vi käkat så la vi oss faktiskt i bäddsoffan i vardagsrummet och sov. Eftersom det är så sjukligt varmt i sovrummet så har iallafall jag flyttat ut till vardagsrummet när det är dags att sova då det går att ha korsdrag där samt att det är så mycket större yta vilket gör att det blir skönare luft!

Nu har jag varit på jobbet den 23:00 och detta är sista natten på nästan 2 veckor så det är väldigt skönt! 


Haha hade precis ett avbrott i skrivandet på detta inlägg då gubben hittade ett spel vi skulle testa på steam.. Bloodline Champions hette det. Asballt spel! Mhm, Nörd, jagvet.. :D

Nu sitter jag här, klockan blev precis 01 och jag trycker i mig lite ProPud Choklad då magen kurrade lite! 


Vill tipsa om en film jag såg igår natt, på Netflix. "The Fundamentals of Caring" heter den. Den är så oerhört gripande och jag fastnade för den direkt. Ni kan läsa om den HÄRNu ska jag nog spela lite Hearthstone eller kolla någon serie, mitt "ZombieMode" har slagit igång så denna natten kommer gå väldigt segt, det känner jag redan nu! 


Likes

Comments

Åh herregud vad denna natten gick snabbt! Nu är det 20minuter kvar innan jag slutar, så jag passar på att få i mig lite frukost i form av en iskall redbull och ProPud choklad 👌😍 Riktigt god frukost! Kan man kalla det frukost nu förresten? Om man äter det INNAN man ska sova? Oavsett så gör jag det iallafall..

Jag har sett folk använda ProPud till väldigt mycket, vad skulle ni rekommendera att ha det till? Eller äter ni den bara rakt ur burken, som jag gör just nu? Sjukt nyfiken att testa tillsammans med typ bär eller något! 😄

Nej nu ska jag diska och packa väskan!

Likes

Comments