Header
View tracker

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

6dagar. 6 dagar skadefri klarade jag. Fick ett "återfall" igår. Blev tvungen att tejpa ena såret, eller ja, sambon tejpade.
Vill inte tillbaka till psyk.

Möter hos psyk idag gick väl bra. jag avbröt kontakten med omvårdnadsteamet för dom kan inte hjälpa mig.
Varför ska alla tro att man mår bra direkt? Varför ska alla tro att bara för att man har en eller tre bra dagar så är allt frid och fröjd? Nej fyfan säger jag, visst har jag haft bra dagar nu sedan jag kom hem. Men vill jag skära mig? Ja det vill jag. Många gånger. Mår jag bra? NEJ!!! Jag har inte mått BRA på många år!!! Jag kanske har varit OKEJ,  men inte BRA!! 

Vet ni hur svårt det är att må okej? Vet ni hur stark rädslan över att börja må riktigt dåligt igen är? Att så fort det börjar gå framåt så blir man tillbakadragen av alla demoner.. Det har alltid varit så, därför är jag rädd för det hela tiden.
Ni kan inte tro att allt löser sig över en natt. Kommer jag göra mig illa fler gånger? Ja antagligen. Kommer jag ha många hemska dagar? Ja, antagligen!!! Kommer mina självmordstankar försvinna direkt? NEJ!!

Låt mig göra detta i min takt. Ingen ska stressa mig, så länge ni inte vill ha mig bort från detta liv.

Är det dåligt att jag är öppen med att visa mina sår och armar? Nej, du behöver inte läsa eller titta! Det är erat val, inte mitt. Är det dumt att jag är öppen med allt jag skriver? Nix, erat val om ni vill läsa eller inte..

Just nu är jag väldigt trött, tog medicinerna för sent idag.
Ska ta en dusch kl 8 och sedan sova tänkte jag.

orkar inte skriva på engelska idag..

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

Idag är en jävla skitdag.
Jag sov skit, vaknade i morse och mådde riktigt dåligt mentalt. I 3 dagar har jag haft riktigt ont i nacken och jag blir galen på det!

Jag har inte fått någon respons på förra inlägget och mitt inlägg på facebook har knappt spridits alls. Tror 3 av mina vänner där har delat. Hallå? Hur gör alla som får sina inlägg delade till flera tusen? Har jag så tråkiga vänner som vägrar hjälpa mig?

Jag har ett enormt sug på att skära mig själv idag.
Känslan av att vilja skära mig själv är värre än när jag känner att jag måste göra det.

Andreas åkte iväg till den andra lägenheten med hans föräldrar för att göra iordning lite saker.
Nu ska jag vara grinig i min ensamhet och kolla på The Mindy Project.

IN ENGLISH HERE!


Today is a fucking crappy day. I slept shit, woke up this morning and felt really bad mentally. For three days, I´ve had real pain in the neck and I´m going crazy at it!

I have not received any response to my last post and my post on Facebook has hardly spread at all. I think 3 of my friends there have shared. Hello? How does anyone get their messages shared to several thousand? Do I have so boring friends who refuse to help me? Well Well, I don´t know. Don´t know shit anymore.

I have a huge craving to cut myself today. The feeling of wanting to cut myself is worse than when I feel I must do it.

Andreas went off to the other apartment with his parents to fix some things.

Now I'll be grumpy in my loneliness and watch The Mindy Project.


Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

- Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med 3-5 föräldrar som har eller har haft barn med ett självskadande beteende. Allting är självklart anonymt.

Anledningen till detta är att jag inom kort kommer vilja ställa lite frågor angående er reaktion när ni fick reda på det, hur ni kände och tänkte om det.
Jag har en blogg där jag skriver om psykisk ohälsa där jag själv kämpar mot mitt självskadande. I framtiden, kanske inte så långt ifrån nu, så vill jag föreläsa på skolor från årskurs 6 och uppåt där både lärare, elever samt föräldrar ska medverka. Detta för att försöka minska och förhindra ett sådant beteende, samt för att lyfta upp hur viktigt det är att prata om psykisk ohälsa, och att det inte är någonting fel med det.


Snälla hjälp mig att dela detta inlägg så jag får så bra respons som möjligt.

Även du som har eller har haft ett självskadande beteende får gärna skriva till mig, jag har även frågor till er, men kravet är att du är vuxen (18+) nu.

Mvh Elin Magnell
Ni når mig här på fb eller mail/bloggen!
elinsofiemagnell@hotmail.com
nouw.com/elinsofiemagnell

IN ENGLISH HERE!


- Hello! I would like to get in touch with 3-5 parents who have or have had children with a self-harming behavior. Everything is obviously anonymous.
The reason for this is that I will shortly like to ask you some questions about your reaction when you first found out about it, how you felt and what you thought about it.

I have a blog where I write about mental illness in which I struggle against my self-harming.
In the future, maybe not so far from now, I want to lecture at schools from grade 6 and up, where both teachers, students and parents will be involved. This is to try to reduce and prevent such behavior, as well as to lift up how important it is to talk about mental illness, and that there is nothing wrong with it.

Please help me to share this post so I get as good feedback as possible.

Even if you have or have had a self-harming behavior, feel free to write to me, I also have questions for you, but the requirement is that you are an adult (18+) now.

You can reach me on fb or email / blog!
elinsofiemagnell@hotmail.com
nouw.com/elinsofiemagnell

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

Hej!

Jag kommer börja göra mina inlägg här på bloggen i både svenska och engelska, så jag ber om ursäkt att vissa inlägg kommer bli väldigt långa.

Natten var okej, jag sov oerhört bra och jag vaknade faktiskt upp utan huvudvärk. Jag gick upp kl 09:30 och sedan städade jag lite i köket och plockade fram kyckling inför maten. Nu är klockan 18:00 och vi har hunnit handla lite samt gjort kycklingen som nu är i ugnen. Vi ska äta baconlindad kyckling som är fylld med mozarella, min citron och currysås tillsammans med jasminris till middag. Det är så gott!

Jag tittar just nu på "The Mindy Project" som vanligt och Andreas håller på att blåser bort lite damm i hans dator. Om en stund ska jag göra resterande av maten sen ska jag nog spela lite.

I morgon eller på söndag ska jag hälsa på en vän på avdelningen jag låg på, träffade henne där och hon är en riktigt grym brud! Så det ska bli kul att träffa henne igen!

Nu är jag väldigt hungrig!

Ska sluta skriva nu, kommer nog ett inlägg i morgon också!

IN ENGLISH HERE


Hey!

I will start doing my posts on this blog in both Swedish and English, so I apologize that some posts will be very long.

The night was okay, I slept incredibly well and I actually woke up without a headache. I got up at 09:30 and then I cleaned a bit in the kitchen and picked up the chicken for the food. It is now 18:00 and we have had time to do some shopping and made the chicken that is now in the oven. We'll eat bacon wrapped chicken filled with mozzarella, my lemon and curry sauce with jasmine rice for dinner. It's so tasty!

I'm looking at "The Mindy Project" as usual and Andreas are about to blow off some dust in his computer. In a moment I'll do the rest of the food then I'll probably play a little bit.

Tomorrow or on Sunday I'll greet a friend in the department I was on, met her there and she is a really awesome chick! So it will be fun to see her again!

Now I'm very hungry!

Should stop writing now, will probably post in the morning too!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

Älskling fixade så jag kunde hämta alla mediciner ❤ Så nu är dosetten nästan knökad på morgonen 😂 Fick knappt igen den.

Nu har vi även precis badat katterna och dom är inte direkt glada haha.  Men dom fick godis direkt efter :)
Fick bara bild på ena katten tyvärr å knappt bra dom heller! 😂

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

Hej!

Som det står i rubriken så fick jag igår kl 14:00 permission! Den lyckan! Ska tillbaka dit idag kl 17:00 och prata om hur natten och dagen har gått, sen får vi se om jag får bli utskriven helt, mer permission eller om jag måste stanna kvar!

Natten och dagen har faktiskt gått oerhört bra! Jag har följt tider och schemat precis som på avdelningen, så jag borde få komma hem helt idag! :) Jag somnade i bra tid och gick även upp i bra tid. Känns väldigt skönt!
Det enda problemet om jag får åka hem idag är att jag inte har råd att hämta ut medicinerna på apoteket eftersom jag fått nya mediciner. Men jag får försöka lösa det på något sätt.Men dra på trissor vad skönt det var att sova i min egna säng inatt! Herregud, tänker aldrig mer säga att sängen vi har är dålig haha!

Andreas var hemma med mig idag eftersom man helst inte ska vara ensam på permission. Det har varit helt underbart <3


UPPDATERING mitt i inlägget. Läkaren på avdelningen ringde och frågade hur allt var osv osv. Vi kom överens om att jag blir utskriven idag! :) Så det känns väldigt skönt, men när jag sen gick in och skulle kolla mina nya recept och fick se priset på allt, 800:-.. Vet ni vad det värsta är?! Att mitt högkostnadskort gick ut IGÅR!!!! Det hade knappt blivit en krona om detta var igår eller i förrgår. Det är så jävla surt. Ska iallafall hämta ut en medicin idag, den enda vi har råd med också.


Lite senare ska jag baka sockerkaka tänkte jag, om jag har alla ingredienser såklart, annars blir det svårt!
Nu ska jag fortsätta kolla serie men först en rök. Sen får vi åka iväg och hämta medicinen.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Psykisk Ohälsa

God morgon på er!

Igår fick jag åka hem ett par timmar för att packa mer kläder osv :) Stannade även på middag hos svärföräldrarna vilket var behövligt! Maten här är inte så jävla god alltså! haha!

När jag kom tillbaka till avdelningen så bröt jag ihop, men min kontaktperson satt hos mig hela tiden tills jag mådde bättre, sen fick jag kvällsmedicinen och jag la mig och sov. Sov nästan 12h förutom att jag vaknade ett par gånger men kunde somna om ganska snabbt igen.

Denna morgon var dock ingen höjdare. Vaknar med migrän, ska direkt å ta blodprov. Efter halva tiden så pyser det luft i röret så hon måste sticka om mig. Och jag har nålfobi och svimmar ibland under blodprov. Så då triggade min ångest igång men jag hade kontaktpersonen med mig hela tiden. Efter det så åt jag två mackor till frukost och sen gick jag ut, helt själv!!  Gick upp till skogen och rökade samt ringde mamma en stund :)

Nu sitter jag i sofforna utanför mitt rum och lyssnar på musik och tänkte måla lite! Har mer energi idag och känner faktiskt inte för att stänga in mig på rummet just nu :)

Hoppas ni mår bra där ute!

Likes

Comments