Ditt liv är inte längre ditt
dem tar det, trycker ned det och låser in det

Du blundar och drömmer men allt är bara vitt
det som fanns i ditt huvud är nu bortom det du vet

Varför gömmer vi skönheten i denna ros
den står själv på ängen av tistlar

Det finns mer i tankar än bördans os
så varför vänta tills rosen vissnar

Helt klart förtjänat denna dag med massage och relax, god räkssallad och smoothie ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Usch vad tråkigt, nu är ack Värmland slut :/ Men det kommer en andra säsong! Jag trodde inte sista avsnittet skulle gå idag but turns out it did... tur att man har arbetskamrater som vet ;D

Nu är det bara att sova så gott som jag kan och försöka lugna mina uppstressade nerver med lite musik innan det är dags att avsluta dagen 👍 Tagga gympass och min första yoga imorn!

Godnatt! :*

Likes

Comments

Inte så mkt att göra innan jobbet börjar kl 16, kanske sätta mig och spela the sims?
Ikväll vet jag inte om det blir nått ack Värmland tack vare lets dance... tråk. Får se på OC ist! Man kan ju inte göra annat än att älska Adam Brody ♡

Likes

Comments

Blev ingen choklad men ben and Jerry blev prima 👍 Nu säger jag godnatt och hoppas på att katterna inte springer runt o väcker oss inatt ;)

Likes

Comments

Efterlängtad och äntligen här min favorit dag i veckan 💋 Dagen innan fredag känns allting lovande, nu kan man börja göra planer för helgen! Till min lycka är jag ledig idag och det firas med taco, jag skickade även ett sms till älsklingen och skrev "mm choklad skulle va gott" och se om han förstår vinken ;)

I helgen ska vi försöka dra ihop ett gäng och spela basket, får se om någon kan och har en boll... Annars är det mors dag 💜 Funderar på att skissa ett foto av mamma och pappa och rama in :)
Måste börja med maten nu, auf wiedersehen 😘
  • 20 Readers

Likes

Comments

När man kommer hem sent på kvällen efter jobbet är det såklart underbart med en milkshake! Igår blev det nog en blandning av allt ;D Fast alltid när jag blandar i banan känns det som att shaken blir "stram"?

​Klister tatueringarna blev superbra BTW! 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått dem efterlängtade tatueringarna! Det ska bli riktigt spännande att se hur dem blir! Ska testa imorgon när jag är ledig så att inte pensionärerna får en hjärtattack ;)

Likes

Comments

Här är några fler av de bilder som vi tog och mamma skickade sms att hon grät! Hon sa ''att se dig i bröllopsklänning är så vackert'' <3 Såå söt hon är :* Det kommer fler bilder så småningom! Är supernöjd med dem fast det var kallt :)

Nu ska jag bannemej tat lugnt! Imorgon ska jag till läkaren och jag är meganervös så kanske köpa choklad idag och unna mig :D

Likes

Comments

Var och firade mina älskade föräldrar igår med hela vår stora familj! Blev en supermysig kväll med mycket skratt :D

Klänningen är köpt i Cypern och jag älskar den såå himla mycket! Färgen turkos är svår att undvika för min del ;)

Likes

Comments

Har inte tänkt på det innan så mycket men det börjar nog närma sig krig som det verkar. Helt sjukt att man sitter här och oroar sig för sina små familjeproblem och så kanske en större katastrof faller in!

Hur kan dem stå och säga att allting är lugnt med Ryssland? Tänker dem vänta tills samma dag med att varna om krig eller vad är det dem vill förhhindra? Det är bara att säga sanningen att vi ligger i risk!

  • 23 Readers

Likes

Comments