Header

VARDAG

I fredags var i ute och åt på Butlers med familjen för att fira mamma och Calle som fyllt år. Vi hade det jättemysigt med god mat och dryck.

Mamma och Calle

Familjen

Alexander och Philip

En utav förrätterna - Toast skagen

Min förrätt - carpaccio med tryffelmajo och ruccola

Min varmrätt - Grillad entrecote

Morfar och Calle

Linnéa och Josefine

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

PRODUKTER, EVENT, SAMPLINGS

Det blev en lyckad gumöppning i Motala med Nutramino. Många som köade länge för att få köpa medlemskap och självklart var jag där och bjöd på provsmak både i köerna och inne i gymmet, vilket var mycket uppskattat.


Är ledsen för dålig uppdatering men jag har jobbat hela helgen och liksom inte fått tid att slänga upp detta.

Likes

Comments

DAGENS WORKOUT, TRÄNING, VIDEOS

Det där fina tomatröda ansiktet man får när man kört en flåsig AMRAP på 20 min.... #snyggt

Dagens pass bestod utav viktade boxjumps, ringdips, butterflypullups som inte gick alls bra idag, samt en arma 20 min med 60 cal assaultbike, 40 GHD-situps och 20 thrusters på 45 kg. Jag körde dock inte thrusters, dels för att det hade varit för tungt, och sedan för att det inte kändes bra i axlarna. Gjorde istället frontsquats när det var thrusters. Riktigt jobbig bod men jäklar så skönt det känns nu. Slänger upp ett litet ihopklipp från idag här nedanför:

Likes

Comments

VARDAG, TRÄNING

Blev ett bra pass förut. 3 RM med 2 sekunders paus i backsquat, sumomark och pressar stod på schemat. Blev även lite utfall och strikta pullups i ringar efteråt och det var skönt med ett pass utan högreps.

Var även en liten stund på pappa grappa och träffade tjejerna, jättemysigt! Det gäller att ta vara på de få tillfällen som ges med vänner. Känns som att jag bara jobbar, tränar, äter och sover annars.
Det ska bli intressant att se hur de nya rutinerna kommer att bli nu när plugget börjar. Kommer jag pendla varje dag eller ges tillfällighet att plugga hemifrån? Kommer jag ha mer tid för vänner och familj? Träning? Jaa det är en hel del frågetecken men jäklar vad taggad jag är!

Ja ja, nu ska jag sova. Kram på er

Likes

Comments