Här är han min första stor häst. Han är en reslig kille född 03 och har gått på ridskola vilket han har tröttnat på. Så han fick säljas vilket jag är glad över. Han är lite seg i ridning men det  får vi jobba med att han ska bli lite mer snabb för skänkel.

Annars så har jag inte så mycket att säga honom då jag inte känner honom än. Men nu är han en del av min vardag och ni kommer få följa våran vardag här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter två nationella prov denna veckan så är det skönt att det äntligen har blivit helg.

Har inga direkta planer för helgen utan att jag ska plugga och på söndag ska jag till Billdal och tävla dressyr. Känns kontsigt att jag skiva att jag ska tävla dressyr eftersom det är min syster som tävlar dressyr på Daisy. Men eftersom vi ganska snart ska sälja henne så ville jag ut och testa att tävla lite dressyr på henne.

Annars ska jag bara vara hemma, kommer säkert åka till nån kompis på lördag kväll men inget bestämt. Kan bli skönt med en hemma helg också.

Nu ska jag gå och byta om då jag ska till stallet och hjälpa min syster lite. Hörs sen!

Goa brudar!​

Likes

Comments

Ännu en vecka som börjar att gå till sin ända. Veckorna bara flyger förbi just nu på både gott och ont. Men om man tänker på bloggens så är det bara på ont, tyvärr. Har verkligen inte haft tid eller lust senaste månaderna att blogg. Inte för att tiden går långsammare just nu eller att det blir mindre press och prov från skolan. Men lusten för bloggandet växer för varje dag, så jag får väl helt enkelt klona mig eller något 😉

Idag gick jag upp strax innan åtta och satte igång och pluggade inför kommande veckans prov. Är alltid lika skönt att gå upp tidigt så man inte sover bort hela dagen utan faktiskt får ut något av den. Sen har jag bara varit och jobbat och nu är jag hemma igen och sitter och skriver lite här. Måste tyvärr ta tag i pluggandet igen, mycket som ska bli klart dag.

Otroligt glad över att våren är här med lite sol och att snön är borta. Ska be min syster ta lite kort på mig idag så att vi slipper ha snöbilder.

Likes

Comments

Älskar verkligen onsdagar, de är lagom långa och det är inga jobbiga lektioner. Och idag var inget undan tag. Började med idrott där vi skulle simma 500 eller 1000 meter, vinnarskallen i mig bestämde sig för att jag skulle simma 1000 meter. Sagt och gjort, var extremt jobbigt sista längden men det är alltid skönt efteråt. Sen hade jag bara svenska och historia. På svenska läste vi bara och på historian plugga vi inför provet vi kommer ha nästa vecka.

När jag kom hem så bestämde jag och min syster oss för att gå ut och fota i snön. Var jättemysigt och perfekt nu när jag vill börja blogga lite mer.

Sen åkte jag och hopptränade på Daisy. Det gick verkligen jättebra och hon höll galoppen mycket bättre idag och det märks att hon blivit starkare än för bara några månader sedan. Hoppade klockan, vilket Daisy gjorde väldigt bra. Men nu är det dags att sova så vi syns imorgon!


Likes

Comments

Nu var denna helgen över och det är dags att förbereda sig inför en ny vecka. Har haft en väldigt bra helg hunnit göra mycket. Ridit Daisy och hittat dem sista knapparna för att gå framåt ytterligare lite framåt. Känns riktigt skönt att det går framåt i galoppen.

Sen så har jag pluggat en del och jag börjar förstå logiken i det vilket känns väldigt skönt. Känns skönt för att nästa prov är inte för ens nästa onsdag. Sen har det inte hänt så mycket utan tagit det lugnt och samlat krafter inför alla prov och läxor fram igenom.

Men nu ska jag sova, vi syns imorgn.

Lite egen tid i lördags. 

Likes

Comments

God morgon på er allesammans! Då var det dags första måndagen för terminen. Är ovanligt pigg och lyxade till det med en riktigt gå frukost. Brukar försöka om jag vaknar tidigt att gå upp och göra en riktigt gå frukost. Vilket typ aldrig händer för jag vaknar alltid i sista sekund.

Idag händer inte så mycket förutom att jag ska till skolan. Daisy ska tömköras nu på morgonen så hon är klar när jag kommer hem från skolan. Så jag ska försöka få allt plugg klart för veckan eller iallafall påbörjade. Sen ska jag åka och jobba men det är planerna för dagen. Bara en massa plugg. Men det är ju så sista terminen i nian man vill höja sig så man kommer in på det gymnasiet man vill.

Men nu ska jag gå till bussen men vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Ja det var över en månad sedan jag skrev någonting här. Ledsen för det, men över en månads bloggpaus så kände jag att det var dags att börja igen. Känner mig väldigt laddad och taggad för att få börja blogga igen. Men första "riktiga" inlägget kommer imorgon så hade tills dess.

saknar sommarn sjukt mycket. vill ha sommar NU!!!!​

Likes

Comments

Helt sjukt att det redan är december! Tiden har gått så fort, sommarlovet tog ju precis slut och nu är terminen nästan slut. Men som jag har längtat till att december och att julen ska komma.

Idag har jag tittat på första avsnittet av årets julkalender, tycker det är lite synd att det inte är i Sverige med snö och andra saker som gör julen till enligt mig. Men den blir säkert lika mysig som tidigare år trots att det inte är snö. Jag har också öppnat första luckan på min julkalender. Jag bara längtar till julafton.

Imorgon ska jag redigera några bakvideos som kommer upp senare i veckan. Har bestämt mig att ladda upp 3 bakvideos i veckan fram till julafton. Men vi syns imon.Likes

Comments

Måndag: Alice rider

Tisdag: Vila

Onsdag: Hoppträning för Carro

Torsdag: Alice rider dressyrlektion

Fredag: Stämma av lite för tävlingen

Lördag: Tävling på Uddevalla  

Söndag: Uteritt


Saknar sommaren så sjukt mycket,

Likes

Comments