Header

Hej!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag åkte lite längdskidor med mamma. Det gick bra, men jag tror det blir den första och sista gången innan snön försvinner.

I morgon börjar jag skolan så jag har också förberett mig inför det idag. Jag har mycket ångest inför skolan, men det ska också bli kul att träffa alla vänner igen.

Jag är inte jätte nöjd med detta jullov, för precis innan nyår blev typ hela familjen sjuk så alla utom jag var sjuka på nyår. Nästa lov blir sportlovet så då får jag ha det riktigt kul.

(Sorry för inte en sånt bra blogg inlägg idag)

Kram Elin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka från konfermatinslägret, det var kul. Vi sov i kyrkan som man kan tänka vara lite läskigt men det var faktiskt ganska mysigt. Jag sov inte så värst mycket men det får man väl räkna med när man är på läger.

Idag åkte vi till min låtsaspappas mamma och åt lunch, det var väldigt gott. 
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket jag har bara kollat på "vampire diares" och spelat lite "Sims 3".

I morgon får vi se vad jag ska gör men det kommer nog inte hända så mycket, jag ska nog bara förbereda mig inför skola starten. 

Jag börjar på måndag och jag har ganska mycket skolångest, med det kommer nog gå bra. Jag blir så att jag måste förbereda mig lite, men det kommer nog gå jätte bra. Lite rutin är troligen bara bra.

Kram Elin.

Likes

Comments

Hej!
Idag va jag med en kompis. Vi va först hos henne och sedan tog vi en pizza för sedan kolla på bio. Vi kollade sedan på "why him?" Och den var jättebra. Den handlade om en pappa som inte gillade dotterns nya pojkvän osv.

Nu när jag kom hem så började packa för imorrn då ska jag sova över med min konfirmation. Vi ska sova över i en kyrka så det kommer troligen inget inlägg imorrn, jag är lite nervöst inför att sova över i en kyrkan.

Ni får ha det så bra...
Kram Elin

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka & hade tänkt börja blogga igen 👋

I julklapp fick jag ett nytt sminkbord med en spegel som har lampor runt omkring sig. Igår var jag och köpte sminket som ni kan se på bilden längst till höger. Det är en foundation, en concealer och ett puder från Fit Me. 

Jag är jättenöjd med allt och nu har jag allt man behöver till en snygg sminkning 😋

Kram Elin

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag tänkte jag berätta om mina drömfrukostar som ni ser på bilderna. Smoothie bowl, smoothie, bagel och fruktsallad. Jag är inte så bra på att äta frukost för att jag har tröttnat på de vanliga frukostarna.
Jag har inte tiden att göra så avancerade frukostar men jag önskar att jag hade det eftersom att då kunde jag göra godare och nyttigare frukostar.

Puss & kram Elin

Likes

Comments

Gud vad jag längtar till sommaren. Idag är det är exakt 89 dagar kvar till sommarlov..
Det bästa med sommaren är värmen,ledigheten,friheten och solnedgångarna.
I sommar ska jag till Öland och Danmark men jag ska också vara hemma och njuta av sommaren.

Puss & kram Elin

Likes

Comments

Ikväll var jag och kollade på Allegiant på bio.
Den var sådär tycker jag, den var cool att se på bio men det var ett irriterande slut.

Puss & kram Elin

Likes

Comments

Här är bilderna på mina införskaffade klädesplagg.
Allt är från h&m och jag är jättenöjd!

Puss & kram Elin

Likes

Comments

Hej finisar!
Sitter just nu i biosalongen med min kusin Andrea och väntar på att filmen Allegiant ska börja.
Idag i skolan började jag 09.30 så det var jätteskönt. Efter skolan har jag gått med Andrea på stan och vi åt på den nya restaurangen combocombo där man kan göra sin egen pizza. Vi delade på en och den var supergod! Vi fikade också på ett nytt café här i stan och jag köpte iste och maräng paj men jag och Andrea tyckte inte om det så mycket.

Jag köpte även två tröjor och ett par byxor, jag gör ett inlägg ikväll där ni får se det jag köpte!

Puss & kram Elin

Likes

Comments

Hej Finisar!

Just nu sitter jag och har rast, jag har hemkunskap hela dan så nu fick vi 1 timmes rast. Jag laga grekiska köttbullar det blev jätte gott.

Den här veckan har jag inte gjort så mycket, men jag längtar till helgen för då ska jag troligen träffa min kusin Andrea vi får se om jag kanske träffar några från skolan men det är inte säkert. När jag kommer hem ska jag kolla på "Grey's anatomy" det ser jag jätte mycket fram mot.

Jag har några goda nyheter är att i min musikalgrupp gör Snövit nu och jag har fått rollen Snövit så när jag kommer hem så måste jag träna på mina repliker och låtarna. föra terminen så gjorde vi frost och det blev väldigt populärt.

Men ha en bra dag mina Finisar. :)

Puss och kram//Elin

Likes

Comments