Imorgon läggs min pärla ut på hemnet!!!!


Hej ifrån världens mest hektiska vecka! Gash, vi fick ju för oss att sälja våra lägenheter och jag kan säga er att när man väl vill sälja så går det snabbt. Vi säljer med Erik Olsson (inget samarbete) men måste bara säga OMG vilken service? Alltså allt har gått så snabbt. Vi säljer ju Max lägenhet samtidigt så den har också fotats idag. Men nu är jag så trött att jag stupar. Beställt mat och ska däcka i soffan framför en film.

Imorgon läggs min ut i alla fall. 31kmv på Kungsholmen med balkong. Det är som att vinka hejdå till ett kapitel i mitt liv. Finaste kapitlet. Lägenheten där jag hittade mig själv! <3


Gillar

Kommentarer


Måndag:
Jobbar ifrån Poppy Posters kontor. På eftermiddagen ska jag till mäklarbyrån Erik Olsson och signa papper. Ja, saker händer nu! Ikväll har jag lovat att stå för middagen hemma.

Tisdag: Min lilla lägenhet ska stylas och jag tänkte vara med på ett hörn och hjälpa till. Jag tänkte faktiskt göra en video till min youtube under hela processen. Jag älskar själv att följa flyttvloggar!

Onsdag: Min lägenhet ska fotas och samtidigt ska Max lägenhet (som vi bor i nu) börja stylas. Jag kan inte förstå att vi ska flytta? Men vi tar en sak i taget. Först sälja våra och sedan kolla på lägenhet. Vi är rätt säkra på vad för typ av lägenhet vi vill ha - någon som vi kan total blåsa och göra till vår. Selma fyller 1 år också så ska försöka ha en härlig eftermiddag för henne!


Torsdag: Har en rätt fullspäckad dag här faktiskt. Max lägenhet ska säljas och stylas klart av Caroline, som driver Hillehem. Jag ville att hon skulle styla klart den då det är hon som hjälpt oss med att få en röd tråd genom lägenheten. Sedan ska jag käka lunch med Sanja, som är en god vän till mig & PR Chef på Hästens. Vi ska käka på Riche och hon ska ge mig lite tips om PR och marknadsföring. Känner att jag vill få lite mer kött på benen i och med Poppy Posters som jag jobbar med. På eftermiddagen ska jag på Patriksson PR Pressdag och på kvällen ska jag på middag med Twist & Tango.

Fredag: Jag åker till Göteborg och hämtar upp min bror på vägen som bor i Linköping. Sedan ska vi spendera hela helgen i Göteborg med vår familj! <3

Lördag: Inga planer - hänga i Göteborg!

Söndag: Tar bilen tillbaks till Stockholm.Gillar

Kommentarer


Författare tjänar pengar på sina böcker, personliga tränare på sin kunskap inom träning
och psykologer på att hjälpa människor. Men vi som jobbar med sociala medier förväntas leverera allt - gratis. Många av er är vana med att endast läsa personliga texter på min blogg där jag delar med mig av hur jag mår, om kärlek och livet. Ska jag vara ärlig med er så hade jag önskat att det alltid kunde se ut så. Bara massa texter som ni kan känna igen er i. Men verkligheten ser inte ut så. För mat på bordet, det behöver även jag. Ibland önskar jag att jag bara hade kunnat låta er prenumerera på min blogg. Betala en liten slant i månaden och jag hade fått in mina pengar den vägen. Men det är inte verklighet.Jag har fått några kommentarer om att ni saknar mitt gamla bloggande där jag var mer personlig och inte som alla andra (=inte hade några sponsrade inlägg på bloggen). Misstolka mig inte fel nu för jag tycker om konstruktiv kritik. Men jag tycker också det känns orättvist mot mig, att kritisera mig för att jag lägger upp samarbeten på bloggen. Ska jag vara helt ärlig med er - det känns som att jag inte har råd tidsmässigt att hålla denna blogg levande mycket längre. Det måste isåfall ske en förändring. Vad för förändring, vet jag inte ännu.

Jag har många bollar i luften just nu och drömmar runt hörnet. Det enda som gör att alla mina drömmar inte går i uppfyllelse är tiden. Tillslut kommer jag att komma till ett stadie där jag måste välja bort något, för att låta en annan dröm växa sig fram. Det knyter sig i magen bara jag tänker tanken av att lägga ner denna blogg. Den är en sådan stor del av mig.Ibland tror jag att ni underskattar hur mycket tid det tar att få in en affär som man verkligen vill ha. Visst får jag en hel del förfrågningar på min mail vilket är kul. Men det är många jag tackar nej till, trots att beloppen kan vara 5 siffriga. Vet ni varför jag tackar nej? Det är inte för att min plånbok är fylld - utan det är för att behålla mitt varumärke starkt. Det svider att tacka nej till riktigt bra betalda samarbeten men ibland jag måste göra det. För när jag väl gör ett samarbete så vill jag att ni ska lita på mig. Jag vill vara den bloggaren ni ska uppskatta, både affärsmässigt och privat.

Jag har ett excel-dokument i min dator där jag skriver upp kunder jag vill jobba med. Jag letar fram deras mail (som ibland kan ta väldigt lång tid) och mailar/ringer dem. Berättar vem jag är och att jag gärna vill ha ett möte. När dem svarat så bokar vi in en tid och jag gör en presentation. En sådan kan vara på allt ifrån 10 till 20 sidor. Jag övar sedan in presentationen och går och pitchar idén till kunden. Efter mötet så krävs det uppföljning, förhandling och sedan att man spikar affären. Men affären kan lika gärna rinna ut i sanden, för att kunden inte har råd. Samarbetet kickar ofta in 1-3 månader senare. Ja och sedan ska allt material skapas och inlägg ska skrivas.När jag får kommentarer som "sponsrade inlägg scrollar jag bara förbi" blir jag faktiskt så ledsen. Delvis för att det ligger väldigt mycket jobb bakom ett samarbete men även för att ni inte är stöttande i att jag skulle tjäna pengar på att driva denna blogg. Jag sa upp mig ifrån mitt heltidsjobb för att kunna satsa på detta helhjärtat. Det krävs mycket ifrån mig och det lilla jag kräver av er är att inte bara scrolla förbi samarbets-inlägg. Ge dem en chans. För jag lovar att de är enormt välarbetade här hos mig!

Det känns inte som att denna blogg bara är min. Utan den är vår. Känns så löjligt att säga det men det är ju så? Det är ni och jag. Vi är typ som en familj och jag tar åt mig super mycket av era kommentarer. Men varför jag skrev detta inlägg var för att vi måste börja förstå varandra.

Min mardröm är att lägga ner denna blogg - men för att jag ska kunna ha råd att driva den så behöver det komma upp samarbeten (såklart bra samarbeten) och emellanåt ADLINK inlägg. Men alla kommer inte alltid att vara nöjda. För vissa av er älskar mina klick-inlägg och andra gör det inte alls. Nåväl. Skönt att skriva av sig lite och hoppas ni förstår min sida av detta också.

Gillar

Kommentarer