Innehåller affiliate-länkar


Glad fredag på er! Jag vaknade upp så så så glad idag. Det har vart rätt stressigt denna vecka med lägenhetsstylingar men nu känns det som att tyngden släppts ifrån mina axlar. Jag jobbar undan lite nu på förmiddagen och sedan tar jag bilen till Göteborg. Ska hänga med min familj hela tiden vilket känns väldigt mysigt. Och senare idag kommer min lägenhet ut för försäljning! Fatta taggen!

Hoppas ni får världens mest underbara dag <3


Gillar

Kommentarer

Imorgon läggs min pärla ut på hemnet!!!!


Hej ifrån världens mest hektiska vecka! Gash, vi fick ju för oss att sälja våra lägenheter och jag kan säga er att när man väl vill sälja så går det snabbt. Vi säljer med Erik Olsson (inget samarbete) men måste bara säga OMG vilken service? Alltså allt har gått så snabbt. Vi säljer ju Max lägenhet samtidigt så den har också fotats idag. Men nu är jag så trött att jag stupar. Beställt mat och ska däcka i soffan framför en film.

Imorgon läggs min ut i alla fall. 31kmv på Kungsholmen med balkong. Det är som att vinka hejdå till ett kapitel i mitt liv. Finaste kapitlet. Lägenheten där jag hittade mig själv! <3


Gillar

Kommentarer


Måndag:
Jobbar ifrån Poppy Posters kontor. På eftermiddagen ska jag till mäklarbyrån Erik Olsson och signa papper. Ja, saker händer nu! Ikväll har jag lovat att stå för middagen hemma.

Tisdag: Min lilla lägenhet ska stylas och jag tänkte vara med på ett hörn och hjälpa till. Jag tänkte faktiskt göra en video till min youtube under hela processen. Jag älskar själv att följa flyttvloggar!

Onsdag: Min lägenhet ska fotas och samtidigt ska Max lägenhet (som vi bor i nu) börja stylas. Jag kan inte förstå att vi ska flytta? Men vi tar en sak i taget. Först sälja våra och sedan kolla på lägenhet. Vi är rätt säkra på vad för typ av lägenhet vi vill ha - någon som vi kan total blåsa och göra till vår. Selma fyller 1 år också så ska försöka ha en härlig eftermiddag för henne!


Torsdag: Har en rätt fullspäckad dag här faktiskt. Max lägenhet ska säljas och stylas klart av Caroline, som driver Hillehem. Jag ville att hon skulle styla klart den då det är hon som hjälpt oss med att få en röd tråd genom lägenheten. Sedan ska jag käka lunch med Sanja, som är en god vän till mig & PR Chef på Hästens. Vi ska käka på Riche och hon ska ge mig lite tips om PR och marknadsföring. Känner att jag vill få lite mer kött på benen i och med Poppy Posters som jag jobbar med. På eftermiddagen ska jag på Patriksson PR Pressdag och på kvällen ska jag på middag med Twist & Tango.

Fredag: Jag åker till Göteborg och hämtar upp min bror på vägen som bor i Linköping. Sedan ska vi spendera hela helgen i Göteborg med vår familj! <3

Lördag: Inga planer - hänga i Göteborg!

Söndag: Tar bilen tillbaks till Stockholm.Gillar

Kommentarer