Inlägg i samarbete med Shopcorn

Kan vi diskutera hur mysig min söndagskväll var? Spenderade den i min favoritsäng framför youtube. Detta är min trygga plats på jorden. Bland alla mina täcken och kuddar. Tycker att mitt nya datorskal passar väldigt bra in i min säng för övrigt, då jag har en rosa kudde och mina lampskärmar är i en dov rosa färg. Datorskalet kommer ifrån Shopcorn som är Sveriges snabbast växande handelsplats online. Ni kan typ hitta allt ni söker där.

Jag har alltid ett skydd på min dator för att det ska slippa bli repor. Sedan blir det ju väldigt mycket mer personligt när man kan klä den i något. Datorn blir som en accessoar. För att komma direkt till skalet klickar ni er in här!

Jag sitter och gäspar på kontoret och längtar så mycket till min säng nu känner jag. Ska bara svänga förbi gymmet först. Måste komma in i träningen. Kämpade ju mig dit igår... Kanske släpper det idag. Efter träningen ska jag dyka ner där i alla fall. Kram på er och hoppas ni haft en bra onsdag! Snart helg ju.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Färgklick i garderoben

" Kavaj från Zara / Byxor och skor ifrån Twist & Tango Köpte denna lilla färgklick på Zara i Palma. Stod och velade ett tag för färgen var r…"

Casual Look

" T-shirt from Twist & Tango / Shirt from a random store in Biarritz (sorry...) När jag är utomlands går jag gärna runt exakt såhär. Det ska…"

Fredag & Fashion Week avslutning

" Byxor - Zara / Skor Nilsson Shoes / Tröja - Second Female / Jacka - Twist & Tango Foto: Lisa Höök Fashion Week har börjat lida mot sitt sl…"

Fashion Week day 1

" Kjol - Oui / Tröja - Twist & Tango Nu har Fashion Week i Stockholm dragit igång. Det är så otroligt varmt här och när det är FW önskar man…"

Dagens look

" Klänning från Zara / Solglasögon Chimi Eyewear Idag är det söndag och dags för oss att åka hem. Vårt plan går dock vid 23 så vi får en hel…"

Sista surfdagen...

" Idag är det sista surfdagen och det gör mig lite ledsen faktiskt. Jag har älskat att vara här och surfa med gänget. Som tur är så bokade j…"