Beskriver detta min känsla i ord hur trött jag var i fredags? Haha.


På dagen så jobbade jag ifrån Poppys kontor på söder, på kvällen fick jag lite feeling så mötte upp Klara och Saga på en AW. Efteråt följde Klara med mig hem och sov hemma hos mig. Max har ju vart på svensexa hela helgen så då får man passa på att ta med sig bästis hem istället!


På lördagen blev det pannkaksfrulle och film på tvn. Otroligt mysigt om jag får säga det själv!


Sedan fixade vi oss lite och tog bilen till Söder för att gå på en loppis som Bleck håller. Solen började skina och sedan tog vi en lunch i närheten. Efteråt åkte jag bara hem med Selma. Jag gjorde tacos och kollade film. En riktigt lugn och skön kväll!


Jag vaknade upp efter 12 timmar sömn. Lyckligt ovetandes klev jag ut i vardagsrummet och såg att Selma vart dålig i magen. Ja, det var inte jätte kul att torka hundbajs ifrån golvet den första timmen av dagen.


Sedan hämtade jag upp min partner in crime, dvs Klara, och vi åkte ut till Kungens Kurva. Jag har alltid velat besöka Zetas trädgård så det gjorde vi. Jag dör ju för växter, det är det bästa jag vet. Vi har ju lite för mycket växter i vårt hem men kan inte sluta köpa det haha...


Kolla vilken fin som fick flytta in i vårt kök!


På kvällen blev det sushi ifrån Foodora och att börja kolla om "Innan vi dör" på SVT. Bästa serien alltså! Sedan åkte jag ut till Arlanda för att hämta Max. Det var min helg det. En rätt så lugn och skön helg, välbehövlig helt klart.

Gillar

Kommentarer

julie
,
well i know who im hiring when i bought y place! great stuff girl ::)juliechicstyle.com/
Johanna
Johanna,
Åh vilken nice sushi! Vilken restaurang beställde ni från? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229