Jag får ofta frågor ifrån er bloggläsare, mina vänner och bekanta om hur man kan tjäna pengar på sin blogg. Här på Nattstad tjänar man ju per sido/klick men utöver det då? Det går att maila till olika företag och fråga om de vill sponsra kläder i utbyte med att man bloggar om produkten. Tyvärr är inte det pengar och det är ofta de vi vill komma åt. Det bästa sättet att tjäna pengar på sin blogg är att bli medlem HÄR.

Blogfame är ett verktyg som är tillverkat för oss bloggare. Det är ofta vi tipsar om olika sidor/produkter och länkar till hemsidan där det säljs. Nu kan du alltså få provision för sidovisningarna du drar dit. Eller om du eller någon av dina läsare köper något via sidan, får man pengar för det. Jag har tagit ut flera löner ifrån blogfame samt vunnit någon tävling där som de anordnat. Jag tycker det är sjukt bra & det är väldigt lätt att bli marknadsförd på deras startsida. 

Så bli medlemmar HÄR. Du måste inte ha en världstor blogg för att få pengar. Det gäller bara att kunna marknadsföra sina inlägg så naturligt som möjligt. Gör det inte reklamigt utan mer naturellt. Tex om du verkligen gillar en klänning ifrån Nelly kan du länka den & så får du pengar för det.

Jätte lätt att lära sig hur man gör och det går snabbt att bli medlem. Bästa bloggverktyget, helt ärligt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Färgklick i garderoben

" Kavaj från Zara / Byxor och skor ifrån Twist & Tango Köpte denna lilla färgklick på Zara i Palma. Stod och velade ett tag för färgen var r…"

Casual Look

" T-shirt from Twist & Tango / Shirt from a random store in Biarritz (sorry...) När jag är utomlands går jag gärna runt exakt såhär. Det ska…"

Fredag & Fashion Week avslutning

" Byxor - Zara / Skor Nilsson Shoes / Tröja - Second Female / Jacka - Twist & Tango Foto: Lisa Höök Fashion Week har börjat lida mot sitt sl…"

Fashion Week day 1

" Kjol - Oui / Tröja - Twist & Tango Nu har Fashion Week i Stockholm dragit igång. Det är så otroligt varmt här och när det är FW önskar man…"

Dagens look

" Klänning från Zara / Solglasögon Chimi Eyewear Idag är det söndag och dags för oss att åka hem. Vårt plan går dock vid 23 så vi får en hel…"

Sista surfdagen...

" Idag är det sista surfdagen och det gör mig lite ledsen faktiskt. Jag har älskat att vara här och surfa med gänget. Som tur är så bokade j…"