Jag får ofta frågor ifrån er bloggläsare, mina vänner och bekanta om hur man kan tjäna pengar på sin blogg. Här på Nattstad tjänar man ju per sido/klick men utöver det då? Det går att maila till olika företag och fråga om de vill sponsra kläder i utbyte med att man bloggar om produkten. Tyvärr är inte det pengar och det är ofta de vi vill komma åt. Det bästa sättet att tjäna pengar på sin blogg är att bli medlem HÄR.

Blogfame är ett verktyg som är tillverkat för oss bloggare. Det är ofta vi tipsar om olika sidor/produkter och länkar till hemsidan där det säljs. Nu kan du alltså få provision för sidovisningarna du drar dit. Eller om du eller någon av dina läsare köper något via sidan, får man pengar för det. Jag har tagit ut flera löner ifrån blogfame samt vunnit någon tävling där som de anordnat. Jag tycker det är sjukt bra & det är väldigt lätt att bli marknadsförd på deras startsida. 

Så bli medlemmar HÄR. Du måste inte ha en världstor blogg för att få pengar. Det gäller bara att kunna marknadsföra sina inlägg så naturligt som möjligt. Gör det inte reklamigt utan mer naturellt. Tex om du verkligen gillar en klänning ifrån Nelly kan du länka den & så får du pengar för det.

Jätte lätt att lära sig hur man gör och det går snabbt att bli medlem. Bästa bloggverktyget, helt ärligt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments