Innehåller affiliate-länkar


Det finns inget jag älskar så mycket som höstskor. Gash, vad snygga &Stories har fått in!!! Jag tycker de flesta skorna där är prisvärda, med tanke på att de har sådan himla bra kvalité. De översta loafserna är ju mina favoriter och jag går runt i dem i princip varje dag.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Förekommer adlinks från NAKD, Stories, Carlings & Ellos.


Jag säger bara såhär - jag lever i dessa jeans! De är så fruktansvärt sköna, snygga och passar till prick allt i min garderob. Vill typ bunkra upp med 10 st så jag kan ha de livet ut.


Igår bar jag en outfit som jag köpt precis. Tycker den är väldigt fin faktiskt om jag får säga det själv. Ps, hur underbart med fredag? Jag är så peppad på denna helg. Jag ska på en brunch imorgon som Nelly.com håller i. Kommer bli KUL! Puss på er.

Gillar

Kommentarer


Ja det stämmer - vi har börjat kolla på lägenhet att köpa tillsammans. Vi har inte bråttom men samtidigt är vi båda redo för att lämna våra respektive lägenheter och skapa något tillsammans. Både han och jag älskar lägenhetsprojekt och vi har hittat ett objekt nu som vi båda är väldigt sugna på. Så, snart kanske ni ser min lägenhet på hemnet!

Vi vill ha en vindslägenhet som vi kan blåsa och totalrenovera. Jag vill göra nästa lägenhet till vår stil, 100%. Vi har faktiskt väldigt bra smak, både han och jag, så vet att vår lägenhet kommer bli så j*vla snygg. Men när detta händer vet vi inte - allt beror på... Jag håller dock tummarna för en specifik just nu.

Gillar

Kommentarer