I samarbete med Glossybox - GLOSSYELIN ger dig 20% rabatt


On my way to the party med Glossybox Birthday Edition
. Nu i augusti fyller GLOSSYBOX år och det firar vi med en box FYLLD av skönhetsprodukter som gör dig festredo! Jag är ju ingen skönhetsgalning men Glossybox erbjuder produkter som passar alla. Denna box innehåller bland annat en ögonpalett och jag som knappat kan sminka mig med ögonskugga tyckte denna var ovanligt lätt att applicera.


Nej men förlåt, det kanske är någon som inte känner till denna lilla box? Tog det föregivet... Jag ska uppdatera er - detta är en box fylld med kärlek. Glossybox är en prenumerationstjänst (dessutom Nordens ledande inom skönhet) där du får hem en box med 5 skönhetsfavoriter varje månad. Augustiboxen är specialdesignad och innehåller saker till ett värde av 750 kr men kostar bara 159 kr. Sådant KAP. MEN. Lyssna nu. Med min rabattkod GLOSSYELIN får du dessutom hela 20 % rabatt på din GLOSSYBOX-prenumeration. Passa på att beställa augustiboxen innan det är för sent! Klicka här för att varje månad få chansen att bli uppdaterad på marknadens bästa skönhetsprodukter!


Den är också så söt. Jag sparar alltid mina boxar och har de i min bokhylla. Ni kan kika in min Instagtam-story för att se vad som mer finns i augusti-boxen. Nedan ska jag berätta om GLOSSYBOX exklusiva limited edition-box (först till kvarn!!) som precis lanserats: The Gift of Premium Beauty med produkter från riktigt lyxiga varumärken.

Skrolla vidare för en sneakpeek av limited edition-boxen där jag visar hur jag använder en av mina favoritprodukter från boxen!Steg 1.


Steg 2.


Steg 3 - voilá!

Produkten ni ser ovan är en krämrouge/läppfärg ifrån Bobbi Brown. Detta är en av produkterna du får i GLOSSYBOX limiterade The Gift of Premium Beauty.


Jag kan säga er såhär, inom smink så älskar jag saker att ha på läpparna, glow i ansiktet och en mascara som inte klibbar. Denna limited edition-box har EXAKT allt man behöver till det.

I denna box får du exklusivare produkter från lyxiga och klassiska varumärken som MAC, Estée Lauder, Origins och fler. En superbra mix av kvalitetshudvård och grym makeup. En av mina absoluta favoritprodukter finns i denna bok (VILL SKRIKA UT VILKEN DET ÄR) och jag rekommenderar den varmt. Om jag får välja en box så blir det denna för jag kände att prick ALLA produkter passade mig. Liksom en mascara ifrån MAC tackar man icke nej till!

Denna box har ett värde av hela 1300 kr och kostar endast 379 kronor. Begränsat antal, om du vill knipa ditt exemplar av denna grymma box gäller det att vara snabb! Klicka här för att spana in boxen.Dör för denna mascara ifrån MAC, for real. Den är grym. Jag äskar mascaror som är lätta & får fransarna att se naturliga ut.

Gillar

Kommentarer


Att det är 26+ grader utomhus känns nästan lite sjukt.
Jag är redan inne i "jeans-mode" och tycker det känns konstigt att ta på sig en klänning nu. Någon som är med mig? Nåväl, godmorgon på er! Jag har precis betat av morgonens mailkorg och ska snart ta mig in till stan för ett möte. Efter det ska jag till Felicia för att äntligen fixa brynen.

Ikväll ska jag ta med mig min pojkvän till Johannes Hansens Open Session, vilket ska bli så roligt. Jag har ju vart på hans shower x antal gånger innan men jag ville gärna visa Max vilken magi han är också. Sedan gillar jag att se Johannes minst en gång per år, för att fyllas med inspiration och pepp.

Hoppas att ni mår bra och att ni njuter i värmen. Xx

Gillar

Kommentarer


Jag är så stolt över denna nyhet - att jag numera är delägare i Poppy Posters. Jag har länge velat involvera mig i ett bolag men jag har helt enkelt inte hittat rätt förens nu. Jag föll pladask för konceptet, teamet och den positiva andan. Låt mig berätta för er hur allt startade.

Jag sa upp mig ifrån Nouw i våras efter att ha jobbat där i 6 år. Jag kände mig klar och som att jag gjort mitt. Nu var jag äntligen redo för att använda mitt varumärke och kunskap, till att kunna hjälpa andra företag att komma ut på marknaden. I våras så tog jag ett möte med John, som berättade om ett nytt projekt han startat med två killar som heter Patrik och Micke. Bolaget som han berättade om hette Poppy Posters och sålde högkvalitativ konst i poster-format.Jag blev såld på Poppy Posters direkt. Jag visste att detta företag har något som konkurrenter inte har, dvs konst som faktiskt berör. Patrik och John har varit fotografer i över 30 år och har tusentals bilder i sitt arkiv. Idén föddes av att de var trötta på att alla deras fantastiska porträtt aldrig fick se dagsljus, utan bara låg gömda i ett arkiv. Bilderna hos PP kan vara allt ifrån en modeplåtning från 90-talet till unika illustrationer. Jag känner saker när jag ser dessa bilder och det är sådan klass på allt.Efter några fler möten så bestämde de sig för att de ville ta med mig i projektet. Livet är en slump och jag är tacksam över att jag nätverkat så mycket genom åren. Ett litet samtal med någon för flera år sedan, som då var John, ledde till detta: Att jag numera är delägare i Poppy Posters. Jag kommer främst att ha hand om deras PR & Marknadsföring. Det är ännu ett litet bolag så givetvis hjälper man till med allting. I fredags packade jag varor till kunder och på onsdag ska vi plåta i min lägenhet. Jag kommer att marknadsföra oss på mina kanaler och jag hoppas verkligen att ni gillar produkterna, lika mycket som jag.

Micke, jag, John & Patrik


Det jag älskar är att vi är ett team och verkligen tror på vår produkt. Jag är stensäker på att vi kommer slå igenom (vadå lite kaxig får man väl vara?). Kanske inte idag eller imorgon. Men inom snar framtid. Jag har jobbat med Influenser Marketing i massa år nu och jag har aldrig stött på ett posterföretag som säljer såhär fin konst. Den är något alldeles extra. Vi säljer också Fine Art, dvs orginalupplagor av bilder. De är betydligt mycket dyrare än 200-300 kr (som vår posters kostar), men då får man också en unik originalupplaga.

Jag vill kickstarta detta genom att ge er en rabattkod på "Poppyelin30" som ger er 30% på första ordern. Koden gäller i 48 timmar (så fram tills onsdag). Hoppas att ni hittar något ni gillar och wish me luck. Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer