Innehåller affiliate-länkar


Ni vet när man är fylld med så mycket positiv energi, det är jag nu! Jag vill bara att det ska bli höst så att jag kan jobba jobba jobba. Mitt jobb är det absolut roligaste som finns och det är den bästa känslan. Att kunna jobba med det man verkligen brinner för & veta att man gör det för sig själv. Vi har varit i Grekland i 10 nätter och allt har varit fantastiskt. Vi har haft gott om tid att varva ner och ladda om. Mykonos var helt klart höjdpunkten och en plats jag kommer besöka fler gånger. Paros var lugnt och för mig var det så mysigt att se den lunga sidan av Grekland, men 4 nätter räckte. Jag tänkte ge er en liten guide så snart jag hinner!

Jag har saknat min hund Selma och det är fint att alltid ha något att längta hem till. Imorgon åker jag till Göteborg för att hämta henne. Eller, jag stannar i Göteborg fram tills Way Out West och efter det återvänder vi till Stockholm. Vi kom hem sent inatt så denna dag har vi sovit ut, jag har tvättat och fixat här hemma. Skönt att ha en dag till att bara landa. Nu ska jag förbereda en massa blogginlägg till er, ska bli så kul <3

Gillar

Kommentarer


Här kommer ett litet hotelltips om ni svänger förbi Paros. Det heter Bohemian Luxury Boutique Hotel och är helt nybyggt. Som namnen lyder är det ett bohemian hotell, som är väldigt lyxigt. Servicen är på en ny nivå och så fort man behöver något, fixar dom det till en. Som idag när vi skulle hyra 4-hjuling så fixade hon i receptionen bästa priset på ön och de kom och levererade den till oss.

Det ligger i den finaste delen enligt mig på Paros, i Naoussa. Här finns så mycket idylliska gator (typiskt Grekiska) och boutique butiker med massa fina kläder. Jag tycker denna del på ön känns väldigt lyxig men det ligger ändå små tavernor i varje hörn.

Eftersom att jag aldrig varit i Grekland innan så har jag inte mycket arv jämföra med. Men när jag klev in på detta hotell så kände jag bara yes, det var exakt detta jag ville åt. Nu ska vi vandra når steg ut på gatan och titta butiker, fota och sedan äta en härlig middag i solnedgången. Älskar livet just nu <3

Gillar

Kommentarer


Wopa! Jag är i Grekland och tagit en helt underbar detox ifrån både mobil och dator. Knappt att jag har fotat helt ärligt... Lite panik över det men äsh, får ta igen här på Paros. Vi var nämligen ett gäng på 9 pers i Mykonos i 5 dagar och vi har levt loppan. Festat och haft det så extremt roligt.

Igår tog jag och Max båten till Paros, för att vara här i ett par dagar. Bilderna ni ser i inlägget är ifrån idag. Vi har checkat in på ett magiskt hotell här på Paros som heter "Bohemian Luxury Boutique Hotel" som öppnade för 2 månader sedan. Det är så fräscht och exakt vad man vill ha efter x antal dagars stök på Mykonos. Här bara käkar vi massa grekiskt, solar, badar, läser bok och åker runt på vår 4-hjuling vi hyrt. Jag är kär i Grekland och kommer typ vilja spendera varje sommar på Mykonos framöver. Den ön är något för sig.

Gillar

Kommentarer