Såhär ser det ut när jag storhandlar utan Max. Jag skickar bilder på allt och frågar om det är rätt, haha. Skrattade högt när jag såg alla bilder i min telefon. Man ba, men det är EXAKT samma innehåll bara två olika förpackningar...


"Tror du detta vaxet för dig är bra älskling???" eller "Tror du detta snöret funkar för att hänga upp tavlan??". Haha, ibland så frågar jag innan jag tänker...


Skulle bara handla lite middag (blev absolut mer än en middag) och så skickade jag denna bild till min kille "påväg till bilen nu". Varför skickar jag ens bild på matvagnen? När jag var singel tyckte jag alla par var så konstiga som ringde varandra HELA tiden. Nu är vi exakt likadana. Ringer konstant och skriver konstant, trots att vi bor ihop haha.

Och ja. Bild nr 2. SEN SER NI!!!!!!!!! Jag kom hem från affären och ser att hela mina jävla byxor har SPRUCKIT. Jag har alltså gått runt såhär i affären??? Ingen aning om hur länge jag hade haft hålet. Det var dagens pinsammaste. Helt klart.


Min syrra kom hit igårkväll. Idag åkte Max till Palma och nu har vi tjejhelg resten av helgen. Vi åt resterna av middagen till lunch, drack rosé och snackade ikapp. Fett mysigt.


Ja just det - bokat boende på Mykonos nu som man försökt få till i x antal veckor. Men när man är många är det mycket åsikter. Men tillslut blev det väldigt bra, en stor villa med pool och bästa uteplatsen. Vi är ett gäng på 9 pers som åker så tror det kommer bli sommarens bästa dagar.

Ja, sedan skickade jag bild på Selma till Max. Sa att det regnade. Avis som f*n på att han är påväg till värmen! Vart är den svenska sommaren liksom? Man är ju lagom bortskämd efter förra sommaren så att säga.

Gillar

Kommentarer

Innehåller adlinks från Lyko

Det var många av er som ville att jag skulle länka mina skönhetsfavoriter just nu på bloggen också. Så här kommer de igen! Jag använder väldigt mycket smink ifrån Jane Iredale, som är en skönhetsmärke för de som har väldigt känslig hy. Min hy blir i princip bättre av att använda dessa produkter. I många fall försämrar ju smink huden.

Den BB-creamen har jag använt i 3 år och den är fortfarande inte slut. Eller iofs har jag 3 förpackningar men den är såååå dryg och håller extremt länge. Tips tips tips!

Världens mest fantastiska läppglans ifrån Clarins. Ni som inte testat det har missat något. Jag är verkligen BESATT haha. Sedan dessa Self-Tan Drops kan jag inte leva utan. Om jag vill ha extra glow någon dag blandar jag i några droppar i min ansiksloation och vips några timmar senare har man den perfekta brännan.

Sedan mina FANTASTISKA Hairlust tabletter som jag tipsat om hundratusentals gånger förut.

Har i princip alla färger i detta puder. Det är magiskt, också från Jane Iredale. Sedan min locktång som är billig och jag har aldrig fått mina lockar att hålla så länge, sedan jag skaffade den.

Gillar

Kommentarer

Förekommer adlinks för Gina Tricot


Idag har jag haft en riktigt underbar dag. Mitt fokus idag har vart att tipsa er om olika produkter och plagg (främst på story). Jag har faktiskt inte jobbat alls mycket med adlinks innan (man får betalt per klick när någon trycker på en länk) för jag tyckt det verkat jobbigt.

Men, idag testade jag på riktigt för första gången. Jag ville göra det lite annorlunda än alla andra så ni kan ju kika på min story. Men gjorde lite gulliga kollage och visst tog det tid, men jag tycker det är viktigt att det inte känns för reklamigt. Jag tipsar ju faktiskt om min favoriter just nu.

Nu ska jag ut och jogga sen blir det middag med min boyfriend! PussGillar

Kommentarer