Igår kväll var jag på ett så satans mysigt julevent som Soft Goat höll i. Det är verkligen ett utav mina absoluta favoritmärken. Jag älskar deras kläder på en galen nivå. Det enda jag går runt i hemma är mitt cashmere-set därifrån. Hade kunnat fylla hela min garderob med deras tröjor.

Ja. Ni ser ju hur fint det var. Snacks, julgran och mingel med @moamattsson.


Kikade även lite på herrkläderna. Det finns inget snyggare än detta på killar. En skjorta och en kofta som denna över. Så fräscht! Om en kille vill få mig på fall, klä dig i cashmere hehe.


Jag i mitt korta hår innan det var dags att hoppa på cykeln i HAGEL och storm hem igen. Börjar vänja mig med håret btw!


Vi fick göra våra egna jultröjor. Alltså denna modell på tröjan. WOW. Blev helt förälskad. Sedan fick vi stryka på lite julmönster, eller vad man nu kallar det. Fick massa beröm för min, kanske har en talang ;) De går dock att ta av som jag förstod det - så jag kan använda tröjan mer än bara i december liksom.


På kvällen jobbade jag med ett projekt. Och så hade jag fått en leverans med massa nya böcker som jag beställt. Var tvungen att kika lite. Älskar böcker. Mamma sa att både hon och jag fått det av min morfar. Han var verkligen en bokläsare av rang.


Rupi Kaur har ju släppt en ny bok! Ni vet ju hur mycket jag älskade hennes tidigare "Mjölk och Honung". Kollade bara lite snabbt i boken igår och har redan hittat en text som va så fin. Att läsa böcker som dessa är det absolut bästa jag vet. Blir helt pirrig av det. Att sitta vid mitt köksbord, med en bok och bli berörd av texter om livet.


Sedan fick jag energi sent på kvällen och började locka mitt hår. Gick runt i min jultröja också. Det var min torsdag det! Idag är det fredag och snart helg. Jag har längtat efter helg hela veckan. I alla fall när klockan ringer på morgonen. Är så trögstartad. Det är nästan som att min säng aldrig någonsin vart så skön som nu. Men ja, när man väl är igång funkar det ju.

Ikväll ska jag äta godis och kolla Idol! Puss

Gillar

Kommentarer


Som ni vet klippte jag av mig mitt hår i september men herregud vad det har växt snabbt. Bokade tid hos Jenny på Styleport. Jag har aldrig klippt/slingat där innan, men älskar verkligen den salongen och brukar ju tvätta/föna där ibland. Så jag kände att jag ville göra allt på ett och samma ställe. Sedan har jag och Jenny klickat så himla bra så det kändes tryggt att gå till henne.


Jag var där i över 3 timmar och här har ni resultatet. Det hade hunnit bli mörkt ute så gick inte riktigt att få en rättvis bild på färgen. Men blev SÅ nöjd och vi klippte typ av 10 cm? Jag älskar att ha kort hår och tycker verkligen att det känns som "min" frisyr. Jag passar inte i långt hår haha.

Det känns alltid så himla lyxigt att fixa sitt hår på Styleport. Det är verkligen den finaste frisörsalongen jag någonsin varit i! Ligger på Linnégatan i Stockholm.


Tog en liten selfie imorse. Tycker man ser så gullig ut i kort hår. Älskar det! Nu ska jag bara vänja mig lite men det går nog snabbt. Jag tycker det var kul att "våga" lite kortare. Jag är ju väldigt orädd i frisörstolen. För om man inte skulle gilla det så växer det ju ut igen.

Ni kan alltid boka ett besök hos Styleport via Bookatreat! Puss.

Gillar

Kommentarer

Hur fint är inte mitt nya lilla sidobord, mellan soffan och sängen? Köpte det inne på Norrgavel igår för halva priset. Så värt. Den skulle tydligen gå ur sortimentet. Hade ju innan en av mina köksstolar där, med tusentals tidningar och en stor grön växt. Slängde växten så ska köpa en ny stor att ställa här. Ser lite tomt ut nu. Är väldigt nöjd i vilket fall. Det ser mer ut som en helhet nu, lite "mognare". Jag älskar ju inredning och smådetaljer gör mycket i en liten lägenhet.

Nåväl. Efter jobbet idag så åkte jag och hämtade ut mina nya skidor (!) samt fixade det sista med mina pjäxor. Alltså måste höja Alpingaraget i Stockholm som gav mig OTROLIG service. Jag har haft problem med mina pjäxor som jag köpte för 2 år sedan i Chamonix, de var verkligen pissdyra så vill att de ska sitta väldigt bra såklart. Så de tryckte ut pjäxorna på två punkter och gjorde specialgjutna sulor men ändå fick jag lite kramp. Han höll på att testa det mesta och gav aldrig upp. Tillslut la han till ett inlägg och så var ALLT ont borta. Den lyckan!!! Ni vet ibland när det känns som att personalen inte orkar hjälpa en, så var det verkligen inte här. De la massa tid på mig trots att jag inte ens ursprungligen köpt mina pjäxor där. Tack för det!

Är ju en fattiglapp efter att ha köpt dessa nya skidor, stavar och allt sånt där. MEN vad jag ska åka mycket skidor med dem nu! Jag har aldrig tidigare ägt ett par egna skidor (trots att jag åkt i hela mitt liv) så detta känns som en sådan lyx. Jag känner mig som ett barn på julafton. Jag tog till och med upp dem till lägenheten istället för källaren, för att jag vill kunna titta på dem haha. Längtar verkligen ihjäl mig till vecka 5 då jag åker till Cervinia. Hade önskat få till en liten trip över nyår också. Får se hur det blir med det...

Nu ska jag ut på en liten kvällspromenad i kylan. Puss puss!


Gillar

Kommentarer