Fråga: Har du upplevt eller vet ifall man kan hitta tillbaks till sin före detta partner?


Svar: Jag har ju alltid trott lite på ödet. Att tänk om man stöter på varandra 10 år senare på en gata i samma stad. Tar en spontan öl och blir svin kära igen. Det där kan ju hända. Det händer ju på film och filmer är ju inspirerade av verkligheten.

Men. Vill man verkligen bli tillsammans med sitt ex? Det finns ju miljarder av andra människor att upptäcka. Bara det att man inte vågat upptäcka dem ännu. För ni vet väl att efter varje person man träffar kommer man närmre kärnan, av vad man faktiskt söker hos en partner. Alla fina sagor har ett slut och kanske ska man bara se sitt tidigare förhållande som en del av det förflutna.

Men om man verkligen är övertygad om att ens ex är den rätta. Så kriga. Kämpa. Jag tycker det kämpas alldeles för lite i detta land. Det är fint också, att faktiskt stå upp för kärleken. Om den är rätt.

När jag och mitt ex gjorde slut trodde jag alltid att vi bara skulle vara ensamma utan varandra något år eller så. Sen skulle det ju bli vi igen. Det är någon trygghetsprincip i en, som gör att man håller fast i det förflutna. Men sen helt plötsligt stöter man på en annan person, som kompletterar en till 100%. Det är väldigt fint. Att bli kär i någon helt annan. Som att allt det där lidandet man gått igenom, ledde en till det här.

Som svar på din fråga. Jag vet inte. Jag vet inte. Det jag vet med kärlek är att man ska våga följa sitt hjärta och skita i alla normer. Det finns inga regler inom kärlek. Det är "spelet". Släpp det.

Gillar

Kommentarer


Jag har vart några dagar i Göteborg nu. Jag har lovat mig själv att åka hit mer, för att klara av Stockholm i längden. Kan erkänna att jag har börjat längta tillbaks till Göteborg. Kommer inte flytta hit på massa år, men längre fram. Ser framför mig att skapa familjeliv här, även fast det är en bit bort om man säger så.

I fredags så tog jag en AW med Linn och Klara på Teaterkällaren. Hade tidigare vart på ansiktsbehandling och sedan på massage. Så var aningen mör och det blev en tidig kväll. Men så mysigt att träffa Linn igen!I lördags så drog jag med mig min storebror till badmintonhallen där vi bor. Jag har spelat badminton under hela min uppväxt, men nu var det ett par år sedan. Jag har alltid tyckt det vart väldigt kul och har väl även tyckt jag har någon slags talang inom sporten. Men kan väl säga såhär, att min bror körde SLUT på mig. Han är extremt duktig... Så jag sprang runt som en idiot på planen. Jag har så j*vla mycket träningsvärk nu två dagar senare att jag knappt kan röra mig. Vi spelade nästan 2 timmar! Men SHIT vad kul det var. Önskar att jag hade någon jag kunde spela med i Stockholm?!

På kvällen mötte jag upp en vän på restaurangen Spisa. Vi drack bubbel och tittade på snön som föll utanför fönstret. Så mysigt alltså. Jag längtar till jul nu! Har dock inga bilder ifrån kvällen.


På söndagen så ringde Malin mig och frågade om vi skulle hänga, det ville jag såklart. Vi ska ju åka till Cervinia vecka 5, och jag behöver nya skidor. Så det blev att åka och kolla på det. Har en aning om vad jag vill ha nu men kommer nog köpa skidorna i Stockholm.


Sedan åkte vi och käkade pizza på Kungs. Nej men ni skulle bara veta. Det var så gott. Kebabpizza med SÅS! Seriöst, äter aldrig pizza i Stockholm och är aldrig sugen på det konstigt nog. Men igår var det extremt gott.

Efter det körde vi min syster till Hovås och påvägen tillbaks köpte vi kaffe och gick längst vattnet. Det var iskallt, men mysigt ändå.


Vi var så frusna så när vi kom hem till mig så vi hoppade i jacuzzin. Den är verkligen helt magisk. Tror vi badade i nästan 2 timmar? Lyssnade musik, pratade om allt och bara njöt. Denna helg i Göteborg har gett mig väldigt mycket energi och har haft en paus ifrån min ångest vilket är väldigt skönt. Jag känner nu att det är viktigt för mig att byta miljö emellanåt.

Sedan åt jag och familjen köttbullar, potatis och brunsås till middag. Kollade Springfloden och somnade sedan gott. Underbar söndag! Nu jobbar jag ifrån kontoret i Göteborg och i eftermiddag åker jag tillbaks till Stockholm. Hoppas ni haft en härlig helg.

Gillar

Kommentarer


Det känns lite som att man nått en milstolpe i livet när man äger sina alldeles egna Hästens-lakan, håller ni inte med?
Det finns inget jag värderar så mycket som att få sova skönt. Dessa lakan är helt otroliga. Synd att man inte kan känna materialet genom bild men de är väldigt mjuka. Tror aldrig jag har känt något så mjukt mot min kropp tidigare. De kommer ifrån deras kollektion "Satin Pure". Jag har färgen Silver Grey och de går att köpa via deras hemsida, klick!

Fått så mycket frågor på Instagram om dessa lakan. Jag har underlakanet också och det är "dra på" modellen, vilket jag älskar. Lakan som inte har resår klarar jag knappt av, för man måste bädda om varje morgon. Tydligen försvinner lite av glansen i första tvätten men det tycker inte jag gör något. Är så himla glad över dessa i alla fall! Hästens är ju dyrt men samtidigt vet jag att jag kan ha dessa bäddlakan resten av mitt liv.

Nu är jag för övrigt i Göteborg. Ska stanna här över helgen! Precis vart på en ansiktsbehandling hos Pernilla och sitter just nu på Johan & Nyström och jobbar lite. Men om 5 min ska jag dra vidare till min massage... Lyxvecka. JA vet. Kram på er och hoppas ni får en fin kväll <3


Gillar

Kommentarer