Foto: Lisa Höök

Kolla vad fina bilder! Igår var jag bjuden på Mollys lanseringslunch för hennes andra kollektion med Bubbleroom. Hon är så himla duktig och ni alla borde kika in hennes kollektion som släppts idag. Lunchen var på Asian Post Office, men vanligtvis serverar dem bara asiatisk mat men igår var det Italienskt för de hade plåtat kollektion i Milano. GRYMT gott var det.

Detta är de bästa eventet jag vet - när kompisar släpper kollektioner. Tycker det är fint hur vi "influensers" verkligen glädjes åt varandras framgångar. Precis som det ska vara. Vi fick chansen att beställa hem våra favoritplagg ifrån kollektionen och jag kan medge att jag ville ha typ allt haha. Det var en väldigt avslappnad lunch och det tycker jag är som mysigast. När alla känner alla och det inte finns någon press på en.

Efter lunchen gick jag på Softgoats visning på FW och sedan hämtade jag min nya cykel. Alltså, känslan av att cykla runt på gatorna är magisk? Varför har jag inte haft en cykel innan? Cyklade till jobbet idag och det tog typ 10-15 minuter. Ska köpa en sådan "hövding" eller vad det heter, viktigt att skydda lilla huvudet.

Hur mår ni? Jag är ju tillbaks på jobbet och jag märker att jag är tröttare än vanligtvis. Pjuh. Men jobbar ju inte heltid så det är väl tur det. Nu har jag faktiskt slutat för dagen och ska till läkaren. Sedan tänkte jag gå ut på en promenad. Kram på er!


Gillar

Kommentarer


Molly, Nicole & jag igår på Grand Hotell i Glitters svit.

Igår hade jag på mig min kavaj ifrån Leveteroom, jeans från Tiger & skor ifrån Flattered.


Igår kickade Fashion Week igång som ni säkerligen inte har missat. Vanligtvis springer jag runt på majoriteten av alla visningar men detta året valde jag selektivt ut vad jag ville gå på. Det blev By Malinas visning & Busnels. För första gången någonsin njöt jag verkligen av visningarna och blev super inspirerad.

Mellan visningarna så besökte jag lite olika sviter på Grand Hotel, där företag höll till. Bland annat Glitters som var så himla fin, ni ser ju! Glitter har verkligen otroligt mycket fina smycken men även härliga hårspännen.


Goa @vendelasara och @gertrudes var på plats.

Det var så mysigt att träffa alla igen efter sommaren. Jag har ju verkligen levt isolerad ifrån alla event som vart den senaste tiden. Jag kommer i framtiden att gå på mycket färre event och det är inte för att jag inte vill gå - utan för att jag måste blir mer selektiv av vad jag väljer att lägga min energi på.

Man kan inte vara med på allt helt enkelt. Men kände igår att det var SÅ kul att mingla runt och hålla på.Förlåt men jag visste inte att Grand Hotel hade såhär fina sviter? Wow alltså.


Gosigt att träffa @lovisawallin och @alicestenlof igen efter en sommar isär.

Efter FW åkte jag hem, tog av mig mitt smink och kröp ner i soffan framför Utfrågningen på SVT. Jag försöker verkligen sätta mig in i politiken. Vet ni vad ni ska rösta på? Jag har ett hum men har inte bestämt mig helt ännu.

Idag så jobbar jag min första dag på kontoret och det känns SÅ peppigt. Har verkligen saknat att jobba och kunna få utlopp för min kreativitet. Det känns typ som första dagen efter sommarlovet när man var liten. Älskar mitt jobb <3 Vid lunch ska jag på Mollys lanseringsevent för hennes nya kollektion med Bubbleroom och sedan SoftGoats visning på FW. Gissa vad jag ska göra sedan? Hämta ut min lilla cykel!


Gillar

Kommentarer


Jag har fått mycket frågor om hur mina nya rutiner ser ut. Jag har nog aldrig riktigt förstått hur viktigt det är med rutiner, förens nu. För ställ dig själv frågan, när mår du egentligen som bäst? Förmodligen när du är utvilad, känner dig i god form och lever allmänt hälsosamt. Det livet ses oftast som "tråkigare", för det är inte lika mycket spänning i vardagen. Tro mig, jag har spytt av tanken på att leva efter rutiner.

Livet handlar väl om lyckorusen, sena nätter och sedan de där dipparna på söndagarna. Livet handlar väl om att leva på helgen och jobba på vardagarna. Livet handlar väl om att skapa minnen?

Men tillslut slås man av; Vad för minnen har jag egentligen skapat den senaste tiden? Har det vart värt det? Jag är trött, ser ännu tröttare ut och jag har ingen inspiration kvar i min kropp. Jag glädjes inte längre åt småsaker i livet utan livet behöver ständigt vara i rörelse för att jag ska känna mig levande. Sverige får mig att känna mig instängd, jag behöver flytta. Jag flyttar men efter ett tag känner jag exakt samma känsla i den nya staden. Jag bli kär över en natt, men så fort det inte är lika spännande längre så går jag. Tempo tempo tempo. Ge mig utmaningar. Behöver känna ruset av att jag åstadkommit något nytt idag.

Ja, det där ovan är väl ett typiskt exempel på hur det ofta blir. Jag föll väl in i ett liknande mönster. Jag ville flytta till New York i våras och var helt inställd på det. Tro mig, känslan av att känna sig "levande" och att man ständigt vill åt kickarna finns ännu i mig. Men jag försöker att hantera det på ett annat sätt nu. För jag vet att jag kan pusha mig själv hur långt som helst men frågan är; Vill jag verkligen göra allt det där jag pushar mig själv till? Eller pushar jag mig bara dit för att jag kan?

Jag är övertygad om att vi människor kan bli exakt det vi vill med rätt tankesätt. Rädsla är något vi ska utmana. Men det jag tagit med mig är att faktiskt tänka igenom besluten jag tar. Vill jag verkligen göra det jag får för mig? Jag är så spontan att jag måste "lugna ner" mig själv. Tro mig när jag säger att jag varje dag kom på nya saker jag ville göra med mitt liv. Jag började göra saker bara för att pusha mig själv utan någon direkt eftertanke. Det gjorde mig vilsen.Grunden till mitt nya liv kommer att vara rutiner och disciplin. Staplade upp grunderna här nedan.

Sömn: Sömn är som ni vet väldigt viktigt. Jag behöver sova minst 8-9 timmar per natt för att fungera i längden. I våras sov jag kanske 5-6h per natt i snitt. Kroppen vänjer sig av att sova lite men i längden tror inte jag på lite nattsömn. Det är vetenskapligt bevisat osv.

Motion: Jag tränar varje dag nu och det gör jag bara för att det ger mig endorfiner. Gratis endorfiner. Hur underbart är inte det? En promenad/springtur i naturen, gör mig verkligen genuint lycklig. Det gör att jag känner mig levande.

Egentid: Jag behöver verkligen Elin-tid varje dag. Att skriva, kolla en serie eller bara få tid till att ta hand om mig själv. Visa för mig själv att jag är en person värd att tas hand om.

Jag gör det jag själv vill: Jag har slutat göra grejer för att behaga andra. Vi människor blir ständigt pushade till att göra saker, vi egentligen inte vill. Vi gör dessa saker utan att egentligen ifrågasätta för att det är så naturligt för oss. Så tänk en extra gång innan du tackar ja till exakt allt. Vill du verkligen?

Mindre fest: I somras slutade jag att dricka alkohol och det gjorde jag främst för att min läkare sa att det inte var bra när man mådde dåligt. Ångest och alkohol är väl ingen super kombo om man säger så. Det var inget problem för mig att sluta dricka alkohol, för jag var ju bara på landet med min familj i somras. Nu är jag tillbaks i Stockholm och tro mig, jag slås av hur normaliserat alkohol är här i vardagen. I min bransch kan du dricka alkohol på i princip varje event du går på. Det har jag inte gjort men jag kan medge att man ofta tog ett glas bara för att gruppen gjorde det.

Jag är helt ärligt äcklad av alkohol och vad det gör med ens kropp. Jag kommer vilja hålla mig till något glas till maten ibland, kanske gå ut på klubb då & då, men inte mycket mer än så. För alkohol kommer inte bidra till någon långvarig lycka för mig.Resultatet av bra rutiner har lett till att jag börjat uppskatta småsaker i livet. Jag ser framemot att ta ett bad för att det ger mig tid till avkoppling. Jag njuter av att tvätta för att jag vet att jag gör det för mig själv & för att få rena kläder. Jag känner mig stolt över mig själv efter en springtur för jag tycker det är coolt hur kroppen blir starkare och starkare varje dag. Jag ler mer nu åt helt vardagliga saker.

Jag vet inte om jag låter flummig i det jag skrivit. Det låter ju säkert helt sjukt för många av er. Såklart är det inte bara rutiner som fått mig att landa här. Jag har i över 2 månader tänkt på mitt liv hur jag vill leva det. Det har vart så viktigt för mig i min personliga utveckling att verkligen stanna upp.

Hoppas ni tyckte detta inlägg var intressant. Att ni kanske tar er tid att tänka över hur ni själva lever och hur ni vill leva.


Gillar

Kommentarer