Innehåller affiliate-länkar

Igår fixade Andrei på salong Pure i Stockholm mitt hår. Blev himla nöjd, i vanlig ordning!


Det är torsdag och denna vecka har sprungit iväg kan jag lova er. Igår så kom jag hem 23.30 på kvällen då Andrea Hedenstedt hade ett event för att hon släppt kollektion med NAKD. Det var super mysigt och om ni är intresserade av att kolla in hennes kollektion kan ni göra det här. Jag ÄLSKADE färgkombinationen, så härlig.

Idag åker jag till Göteborg och jag är helt sprallig i hela kroppen. Jag har längtat så otroligt mycket efter min hemstad kan jag lova er. Jag åker dit tillsammans med Jotex och vi ska bo på Bellora. Tror det blir en super mysig kväll. Imorgon ska jag hem till mina föräldrar och på kvällen till Caroline, då hon tar examen. På lördag får jag se om det blir dagsfest och hela köret med Summerburst, eller att ta sitt pick pack och åka till landet...

Den som lever får se. Hörs i Göteborg! Xx

Gillar

Kommentarer

Bilder lånade av gullisen Lovisa.


Wow. Idag var jag på en sådan fantastisk lunch på Rosendals Trädgård som Softgoat och Clarins höll i. Idag var det den varmaste dagen någonsin i Stockholm, i princip. Typ 35 grader (skojar inte haha) så när jag promenerade bort dit blev jag en aning varm. Men svalkade mig med lemonad och en helt magisk lunch på plats.

Jag går inte alls på lika mycket events längre och det handlar bara om att jag inte hinner. Därför blir man mer selektiv på vilka man går på, men detta event ville jag verkligen till. Det var otroligt genuint och tjejerna som styrde upp det var så goa och fina. Tack snälla ni för idag! Jag fick med mig en sådan himla härlig tröja ifrån Softgoat och massvis med solkräm ifrån Clarins. Perfekt inför sommarens alla resor.

Efter lunchen åkte jag och jobbade tills ungefär 18.30 tiden, då bestämde jag mig för att ge mig ut på ännu en springtur längst Kungsholmen. Det är min nya favoritsyssla. Kan inte förstå att jag inte gjort det innan! Det är terapi för själen att springa där längst vattnet.Gillar

Kommentarer


Måndag:
Jobb hemifrån! Ikväll ska jag promenera runt Kungsholmen och bada.

Tisdag: Jobb hemifrån på förmiddagen och vid lunch ska jag på ett event som Softgoat har tillsammans med Clarins. Myspys!

Onsdag: Jobb hela dagen lång och på kvällen ska jag på AW hos Polhem PR följt av middagsevent som Andrea Hedenstedt håller, då hon släpper en till kollektion med NAKD. Så mysigt!

Torsdag: Åker till Göteborg tillsammans med Jotex. Vi ska vara där ett dygn!

Fredag: På eftermiddagen ska jag till min ansiktsterapeut och på kvällen till min fina vän Carro som tar examen. Jag tar nog bilen ut till landet på kvällen.

Lördag-Söndag: Hade tänkt gå på Summerburst men åker nog till landet, och hänger med mamma och pappa.

Lite bilder ifrån förra veckan ifrån min Insta.

Gillar

Kommentarer