En text till oss som tillslut fattade.

Alla sa ju alltid till mig, är det lätt så är det rätt. Jag trodde inte på det. Jag trodde på kemin. Kemin som fick världen att skaka. Marken under en att flytta sig. Kyssarna som fick en att tappa andan. Det där är väl kärlek? När man inte kan äta. Sova. Andas. Leva. När hans ord, ignorans, nonchalanta beetende kunde förstöra hela ens dag. Vecka. Månad. När man ena sekunden ville skrika av glädje och i nästa kasta en sten rakt igenom hans fönster.

Det där negativa fick man ju ta, för man fick ju kemin och kärleken tänkte jag. För hur kan man känna så mycket, så starkt, om det inte är kärlek? Vad är det då?

Men bara det att tillslut hittar man honom som istället får en att bli lugn. Som säger att du är vacker när du är som tröttast. Som kysser dina ögonlock när du ska sova. Som får dig att skratta, fast du egentligen är ledsen. Tillslut hittar man personen som blir ens bästa vän, som man vill ihop leva med.

Jag hoppas att vi alla håller ut, tills vi hittar personen som ger en lite av de båda världarna. En bit av kemin, lugnet, kärleken och spontaniteten. Kyssarna.

Och bara för att man känner kemi med en person, så är det inte rätt för det. Kärlek är så mycket mer än kemi. Glöm inte det. Kärlek är ju allt det där andra också, livet, kärlek är att kunna spendera livet med någon annan.

Kram och puss.


Gillar

Kommentarer

Hej på er mysisar. Jag är ute på landet, på västkusten. Kom till Göteborg igår eftermiddag och träffade vänner på kvällen. Hade så kul verkligen, saknat Göteborg.
Idag vid lunch tog jag bilen ut hit. Jag ska hänga här hela helgen lång med familjen. Bara gå promenader, vila och äta god mat. Längtar typ efter att bli uttråkad för jag har vart så uppe i varv de senaste.
Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Jag och min gulligaste tjej @sannasophiawallin som jag anställde i höstas på Nouw. Som nu blivit en nära vän som alltid finns där. Puss på dig!

Sitter på kontoret och längtar faktiskt till denna jobbdag är över, för då ska jag ut i solen. Den strålar ju idag och det gör mig så himla lycklig. Efter jobbet ska jag och Klara sätta oss och boka allt inför vår sommarresa, som vi gör tillsammans med Jossan & Carro. Jag är så galet taggad inför Ibiza, pratade med en utav mina bästa killkompisar Axel igår, han och 20 grabbar till har hyrt hus samma vecka som vi ska dit. ALLTSÅ! Jag längtar så sinnessjukt mycket. Det kommer ju bli bästa veckan någonsin?! Behöver dock tips - någon av er som vart där? Vart ska man bo? Tips på hotell?

Idag på lunchen var jag och tränade också. Det var faktiskt väldigt smidigt då mitt gym ligger ca 5 minuter ifrån kontoret. Jag försöker att hitta sätt att få in träningen i vardagen på ett naturligt sätt, så det inte tar tid ifrån min fritid med mina vänner. Min grej är nog morgonträningar samt lunch. För då har man kvällen fri till att bara vara hemma, hänga med vänner eller vara lite spontan.

Nu ska jag dricka upp min kaffe och jobba vidare. Massa kramar till er <3


Gillar

Kommentarer