Innehåller affiliate-länkar

Skidset ifrån Colmar, hittar du här! (20% rabatt på jackan nu också!)

Jag älskar mitt nya skidset ifrån Colmar. Jag gillar ju lite sportigare skidkläder tillskillnad från de andra tjejerna på denna resa har jag konstaterat. Haha! Jag är så obloggig i många sammanhang har jag märkt? Typ att jag inte har massa olika skidset att fota i, utan ett. Aja.

Jag åker ju skidor varje år i alla fall och jag ville ha ett set jag kan ha i flera år framöver. Detta kommer jag ju kunna ha livet ut om jag skulle vilja det. Känns känns klassiskt men ändå med en liten twist. Till detta har jag vit hjälm, svarta glajjor och ljusblå pjäxor.

Jag kommer vilja åka skidor minst 1 till vecka denna vinter/vår. Funderar på att boka en weekend till Åre igen eller Alperna en vecka. Jag MÅSTE få åka av mig lite mer känner jag. 2 dagar i backen känns för kort...


Gillar

Kommentarer

Alltså jag älskar att åka skidor så otroligt mycket - lyckoruset som går genom min kropp när jag åker är helt brutal. Jag hade några säsonger där jag inte kände någon motivation alls, och i princip tvingade mig ut i backen, men efter Chamonix förra året så vände det totalt. Jag har ju åkt skidor i princip varje år sedan jag föddes.

Men Åres backar är väldigt över förväntan. Idag när tjejerna åt lunch fortsatte jag att åka i backen... Normalt liksom? Men får liksom inte nog. Vill verkligen boka en ny resa till mars/april eller liknande. Då skiner solen också så man kan bli lite solkysst.

Visst fina bilder? De är tagna av Herman Caroan. In och kika hans Instagram här. En mer fantastisk person får man faktiskt leta rejält efter.


Gillar

Kommentarer

Vad tror ni jag vaknade till imorse 07.00? Ett sjungande tåg med underbara människor som höll i facklor och en prinsesstårta. Herman var med bakom tåget och fotade. Alltså jag var SÅ i chock kan jag säga er, är knappt levande på dessa bilder haha.

Herregud vad jag blev överraskad och glad över detta. Så fina vänner man har <3

Jag fick blåsa ut ljusen och jag önskade mig något fint, som ingen kommer få reda på hehe. Helt ärligt, tror aldrig jag blivit såhär firad på morgonen tidigare? Vaknade även upp till mänger av fina grattis-sms från vänner. Love you <3

Sedan åt vi tårta och sånt mys.

Såklart kände vi för att embraca livet lite extra - så vi gick ner till frukosten i morgonrockar. Resten av dagen kommer ni att få läsa om i andra inlägg, men vi har åkt skidor, ätit världens härligaste lunch och gått på afterski.

Älskar att fylla år. Älskar att fylla 23 år.


Gillar

Kommentarer