Okej nu ska jag berätta för er hur jag fungerar när jag blir sjuk.

Började känna mig sjuk i måndagskväll och det blev värre under tisdagen. Alltså när jag känner att jag börjar bli sjuk så får ju jag hjärtklappning och allt det där. Det sitter i ifrån förr. Jag fick ju hjälp för min hypokondri då och lärde mig att hantera den. Men då handlade ju hela ens liv om att INTE bli sjuk. Tog inte i handtag, tvättade händerna 24/7, kunde inte äta ute för man kunde bli matförgiftad och kollade alla utgångsdatum som gick. Osv osv. Livet blir så kontrollerande och framförallt tråkigt.

Nu är det mer att jag får de där panikkänslorna så fort jag känner symtom av att vara sjuk. Så i tisdags när jag kände mig sjukare och sjukare så visste jag inte om det var på "riktigt" eller om det var min hypokondri som förstorade allt. Jag vet ju aldrig det för panik i kroppen skapar ju sjuka obehagskänslor och illamående. Jag avbokade i alla fall alla events och bara åkte hem och sov.

I vilket fall - nu är jag faktiskt sjuk på riktigt. Men generellt så förstorar jag det omedvetet för att skydda mig själv. Men så fort jag väl blivit sjuk och vet att jag har feber, så släpper min panik. Men det är bara känslan av att BLI sjuk och aldrig veta hur illa det är, som är jobbigast.

Har ni också hypokondri? Det bästa knepet min psykolog lärde mig var att inse att livet rullar liksom vidare runt omkring mig. Medan jag står där och försöker kontrollera exakt allt. Sedan bara tvingade jag mig att äta det som serverades och tillslut blev det lättare och lättare.

Nä hörni. Nu ska jag dricka upp mina vitaminer och bli helt frisk! Puss puss.


Gillar

Kommentarer

I samarbete med Dr. Martens

Klicka här för att komma till mina silvriga skor! De finns även att köpa direkt i butiken på Katarina Bangata 15 i Stockholm.

Min garderob är i princip bara uppbyggd av baskläder i bra material och i färger som går att kombinera med varandra. Det är nyckeln till att få en säker stil och för att slippa paniken på morgonen. Som ni ser ovan har jag på mig ett par grå jeans och en cashmere-tröja som bas.

Däremot så gillar jag att skaffa mig ytterplagg som sticker ut lite mer. Jackan har ni ju sett innan men kolla in dessa skor. Först var jag skeptisk men tycker de höjde min outfit x10.

Ni som känner mig vet ju att jag ska bli Elin 2.0 nu, jag ska bli lite mer cool och våga mer. Dessa skor tog mig utan att tveka i rätt riktning.

Fodrade Dr. Martens här / Hårband från Lily & Rose / Jacka från Hafnium Copenhagen / Jeans från Levis

Foto: @amandaparkkinen

Ovan ser ni de andra skorna från Dr. Martens som gör mig redo för denna långa och kalla vinter. Detta är deras klassiska modell som är fodrade inuti. Varma, bekväma och snygga. När jag drog vurpan häromdagen påväg till jobbet (i mina klackar) så insåg jag att jag måste acceptera vädret. Så nu ska dessa få sitta på mina fötter de närmsta månaderna. Man måste faktiskt äga ett par vinterskor.

Nåväl. Nu tänkte jag vara så snäll att lotta ut valfria Dr. Martens till någon av er. För att vinna behöver du följa stegen nedan:
1. Berätta om ett minne du har med Dr. Martens
2. Kommentera mitt inlägg nedan och skriv även med mailadress
3. Priset kommer att hämtas ut i Dr. Martens butik på Katarina Bangata 15 här i Stockholm. Där får du prova ut dina favoriter på plats.
4. Sedan kommer lilla jag vara i butiken också för att krama dig!

Kram på er sötisar och lycka till<3

Gillar

Kommentarer

Tisdag:
Min morgon började med ett möte med en framtida kund. Så fick en brief från dem och ska nu göra en kampanj som passar dem. Väldigt roligt projekt kan det bli i alla fall. Direkt efter det sprang jag vidare till Snickarbacken 7, där jag sitter just nu. Har ett lunchmöte på Sturehof klockan 12 så tänkte vara lite effektiv och spara tid. Efter det blir det kontoret i ett par timmar. Ikväll ska jag till Hotell Skepparholmen tillsammans med Jotex. Vi ska käka middag, gå på spa och sedan somna gott där. Riktigt mysig kväll kommer det blir!

Onsdag:
Kommer vakna upp på hotellet och sedan ska jag åka direkt till kontoret för att jobba därifrån resten av dagen. På kvällen ska jag på ett event med Elly Pistol som @alicestenlof håller i. Kul!

Torsdag:
Kontorsjobb under dagen och på kvällen ska jag på Hannas kollektionssläpp för NAKD. Hon släpper sin andra kollektion med dem, så roligt. Efter det ska jag direkt till Angelica för att spraytana mig. Fått en dille på det nu då jag gjorde det förra veckan.

Fredag:
Mina fina vänner Carro & Linn kommer till Stockholm. Så på kvällen ska vi ut och käka och ha världens kväll ett gäng. SOM jag längtar!

Lör-sön:
Carro ska bo hos mig så vi ska göra massa mysiga saker. Typ gå på stan och sånt. Kanske börja köpa en massa julklappar till nära och kära. Jag åker ju till Thailand om 3 veckor och stannar där över jul, men vill ändå ge julklappar hehe.

Gillar

Kommentarer