I torsdags förra veckan flög jag ner till Helsingfors för att delta på vårt lanseringsevent där nere. @tessb och @CamillaCzakan som jobbar för oss i Finland hade styrt upp allt så fint. Med oss hade vi vår underbaring @Matildadjerf.

Såhär fint var det ordnat. Eventet var på ett utav Finlands finaste hotell, Klaus K.

Hej sötnöt!

Tess har blivit en utav mina närmsta kollegor på Nouw, driven själv och så jäkla grym. Min tröja är ifrån Twist & Tango.

Skål för att vi lanserats i ännu ett land!

Det bjöds på chark och vin.

Jag stod och snackade ett tag.

Djerfis berättade lite om sin resa. Matilda är verkligen en magisk person, så genuin och duktig. Med henne kan man inte ha en tråkig sekund.

Man blir förälskad i Matilda som person redan efter första ögonblicket hihi :)

Vår duktiga @CamillaCzakan som precis börjat jobba för Nouw i Finland. Älskar att vårt team fylls med massa grymma tjejer. Sådan girl-power.

Jag gillar er <3

Tack för alla som deltog och tack till Annie Hyrefeldt för alla foton. Du är sådan jäkla pärla alltså. Finns ingen fotograf som är lika duktig som dig. Sedan återigen tack till Camilla & Tess som kämpat och roddat för detta event.

Sedan låg jag, Tess och Matilda och snackade till midnatt. Somnade som en prinsessa i min säng sedan.

Mitt jobb ändå, även fast det är mycket så är det såååå kul.


Gillar

Kommentarer

Foto: Annie Hyrefeldt. Kappa från Gant, jean & blus från Twist & Tango, skor från Eytys.

Saker att vara glad över idag:
- Bokade precis en resa till Thailand över jul!
- Fått en kusin i helgen.
- Om 2 veckor kommer min syster och hälsa på mig här i Stockholm.
- Blivit besatt av Forever Young så lyssnar på den konstant och blir glad av den hehe.

Som ni vet är jag lite svag denna perioden i livet och då tycker jag det är viktigt att rada upp saker som gör en glad. Men även GÖRA saker som gör en glad. Typ boka en resa. Jag längtar så himla mycket till 15 dagar i sol värme och massage varje dag.

Gillar

Kommentarer

I tisdags var jag på en fantastisk lunch med Ellos nya märke Joelle. Överlag, herregud vad många events har höjts till nästa nivå känner man nu. Fantastiskt verkligen, man blir så bortskämd! Tack så mycket Joelle för tisdagsmyset när regnet öste ner utanför fönstren.

Nu är det äntligen fredag och jag sitter på Finlands flygplats. Är påväg hem till Stockholm igen och tyvärr är mitt plan sent, idag igen. Igår hade ju vi event här för Nouw. När jag kommer hem ska jag på ett möte direkt! Sista spurten innan helg.

Puss på er <3


Gillar

Kommentarer