Fredag och på söndag åker jag och ett härligt gäng till Palma för jobb/nöje en vecka! Jag känner spontant att detta kom väldigt lägligt. Är ganska sliten nu efter att ha jobbat mycket och sena kvällar. Ska bli skönt att få lite sol, miljöombyte och chans att ladda batterierna. Lyx och ha ett jobb som man kan sköta ifrån jordens alla hörn!

Ikväll ska jag bjuda några tjejkompisar på middag hos mig (tema: singelfest) och sedan blir det lite drinkar på stan. Har längtat efter denna lediga kväll hela veckan. Ska bara umgås med mina tjejer, dansa till skön musik och skratta.

Jag hoppas ni alla mår bra puss och kram <3


Gillar

Kommentarer

Inlägg i samarbete med Smimpy

Min säng och mitt lilla hjärta i min lägenhet. När man bor i en etta så är det viktigt att "inreda" sängen för att få det att kännas städat. En utav mina största besattheter är lakan, kuddar och filtar. Jag har ju en stor kartong i min källare med olika kuddar som jag byter ut med i min soffa till exempelvis. Mitt skåp för påslakan i lägenheten är bara sjukt, haha.

Men nu har jag hittat lite nya favoriter som ni ser. Jag gillar ju att min lägenhet går i neutrala toner och har länge letat efter ett överkast - denna tycker jag blev SÅ fin! Det är inget riktigt överkast utan mer som en filt, men jag tycker den ger ett väldigt stilrent och varmt intryck.

Många tycker linnelakan är obekvämt att sova i men dessa är någon slags blandning. De ser ut som linnelakan men är rätt mjuka i materialet. Så man får helt enkelt det bästa av båda världar (dock älskar jag hårda linnelakan också haha!). Sedan valde jag att piffa till det med min nya fluffkudde, så gosigt.

Allt detta kan ni hitta i min shop och den hittar ni här! Jag säljer även lite andra inredningsfavoriter i min shop, så kika och kolla i den vetja!


Gillar

Kommentarer

@pdotter and me, all dressed in Stylein

Från röda mattan under NK-galan som gick av stapeln i måndags. Gänget från Styleport hade piffat till mig som ni ser. Kan säga att det behövdes efter att ha jobbat hela helgen, men poff så var mina små härliga påsar under ögonen borta.

En utav mina förebilder i livet har blivit Emilia De Poret. Hon ledde galan och jag tycker verkligen att hon är en briljant talare. Jag har börjat se upp till folk som kan hantera att stå på scen, helt orädda. Så ja, ett mål i livet för mig är att en dag leda en stor gala. Men som hon själv sa till mig en gång: Allt handlar om erfarenhet!

Ibland så glömmer man att man är 22 år och har hela livet framför sig. Men jag vill att saker händer snabbt, att det händer NU! Enda fokuset att ha i sitt huvud, dag som natt, är sina mål. Sedan ska man bara gasa och köra mot de där målen.


Gillar

Kommentarer