Vilken underbar dag vi har haft här i Palma. Vi har faktiskt bara tagit det lugnt vid lägenheten, ätit mat och solat. Dansat lite också. Allt känns lättare nu och det är härligt.

Vi har precis tagit en after beach drink och ska snart fixa iordning oss för middag i Puerto Portals. Jag tror det blir sushi, mums. Älskar verkligen Palma och denna lägenheten, samt sällskapet såklart.

Ska njuta så mycket sista veckan av semestern. Kram!

Baddräkt från River Island

Gillar

Kommentarer

Jag och Jossan kom fram till Palma igår. Jag har tagit en bloggpaus ett par dagar, delvis för att jag har gjort så mycket roligt i helgen men även för att jag inte vart på topp känslomässigt. Mitt privatliv har vart lite upp och ner.

Men äntligen är vi här i värmen hos Klara & Eric. Jag sov så dåligt inatt och vid 5 gav jag upp och gick ut på terassen. Såg soluppgången och försökte bearbeta allt i mitt huvud. Vid 9 vaknade de andra och då tog vi ett bad vid stranden nedanför följt av en god frukost.

Lägenheten vi bor i är verkligen helt fantastisk. Den ligger i Illetas och är helt nybyggd. Den är på två våningar och har en takterrass med pool. Så mys.

Utsikten vid frukosten. Jag är rätt så trött nu då jag sov lite inatt men vi ligger vid poolen och har det skönt. Livet känns alltid lättare bland palmer och så.

Vi ska ta det ganska lugnt idag men imorgon blir det beachclub. Kram så hörs vi lite senare!

Gillar

Kommentarer

Igår hade jag en såndär riktigt jobbig dag. Det var som att min kropp la av. Orkade inte röra på mig och trots att det var 25 grader ute tog jag mig inte ut. Kände mig riktigt låg faktiskt. Att ens skriva ett blogginlägg när man mår så, känns som världens svåraste uppgift.

Vid 17 tiden peppade mina föräldrar mig till att gå ut på en promenad. Istället springer jag vilket resulterar i att jag nästan svimmar på gatan. Det är verkligen viktigt att lyssna på sin kropp & ibland är jag dålig på det.

Kvällen vände i alla fall efter ett kvällsbad och sedan spontanbokade jag och @Josefineeriksson en resa till Palma. På söndag. Väldigt kul faktiskt att få resa bort med henne och Klara kommer också vara där samma datum! Perfekta veckan har vi framför oss.

Nu: Precis kollat presskonferensen och jösses... Vad händer i Sverige? Vår regering är kaos.

Gillar

Kommentarer