I samarbete med Clean

Som ni kanske vet sedan innan är jag ambassadör för det amerikanska doftmärket Clean. Vilket är en ära för mig. Jag är helt besatt av deras naturnära dofter ren luft, bomull och nytvättade lakan. Hur magiskt är det inte att de att har en parfym som doftar nytvättat. Drömmen för mig som älskar renhet.

I detta inlägg ska jag berätta om det senaste i doftvärlden, "Layering". Det går ut på att man blandar olika parfymer för att få fram sin alldeles egna doft. Jag testade detta nu i helgen när jag var i Spanien och wow, vilken grej. Äntligen slipper man att stöta på kompisen som har exakt samma doft som sig själv. Nu kan man verkligen skapa sig sin egna signaturdoft.

Jag blandade Air och Blossom. Fick fram en kvinnlig & somrig doft.

Layering ger dig även chansen att byta doft, efter hur du känner dig eller vad du ska göra. Cleans doft Air är väldigt lättsam & frisk, passar perfekt till den somriga doften Blossom.

Hängandes i en gunga i Spanien. Ta mig tillbaks känner jag just nu! Hoppas att ni hittade lite inspiration i detta inlägg om ni letar efter en ny sommardoft. Kram!

Gillar

Kommentarer

Dag 2 i Malaga, let's go! Vi började med en brak-frukost på hotellet och sedan åkte vi alla till den mysiga lilla byn Frigiliana. Om ni är i Malaga/Nerja så tips att åka dit. Det är Spaniens egna lilla Santorini. Finns söta små dörrar överallt och allt är så himla gulligt. Här posade jag vid lite blommor.

Hur härligt? Allt är vitt och fräscht.

När vi åkte på våra små dagsturer så hade vi challenges. En utav dem var att fota vid vår favoritdörr. Fanns så många att välja mellan!

Jag hittade en liten favorit. Om jag flyttar till hus någon gång vill jag ha en färgglad dörr.

Tänk vad härligt det hade vart om Sverige bjöd på med färgglada blommor.

Min nyfunna vän på resan, Theresa! Så himla mysig tjej. Hon bor i Dubai och har bott där i 13 år. Jag är sugen på att åka och hälsa på henne i höst. Hon jobbar som designer, som ni kanske ser på hennes snygga outfit.

Part 2 kommer snart... På eftermiddagen åkte vi nämligen ut på havet i en katamaran. Lätt bäst på hela resan!

Gillar

Kommentarer

Måndag: En dag som redan är avklarad. Men kom hem ifrån Spanien på söndagsnatten och sedan var det bara att gå upp vid 6 för att göra i ordning sig. Vid 07.30 hämtade en bil upp mig och sedan gjorde jag en kampanj hela förmiddagen med Daniel Wellington. Möten på eftermiddagen och kom hem runt 19 tiden. Då packade jag upp resväskan och grät lite i soffan av trötthet. Ni vet, så det kan bli ibland.

Tisdag: Morgonmöte med alla på Nouw är precis avklarat och nu sitter jag här på kontoret. Idag ska jag redigera två videos, svara på alla mail i min inkorg (närmre bestämt 58 st), redigera alla bilder från Malaga och även ha 3 möten med bloggare. This day... Ikväll vill jag till gymmet för att rensa huvudet.

Onsdag: Morgonträning med min kompis Josefine. Hon ska ha förberett ett mördarpass, är så pepp! Sedan blir det jobb på kontoret följt av ett event som Lovisa håller. Vid 17.30 ska jag vidare på nästa event som River Island håller i. Vi ska till hemlig location...

Torsdag: Morgonmöte med en samarbetspartner vid 09 och då ska jag även ha med mig all packning, för vid lunch tar jag tåget till Göteborg med hela Starclub ligan. Vi ska inta Summerburst! På kvällen har även Bar Himmel premiär, satan vad kul. Vi ska bo på hotell hela helgen.

Fredag & lördag: Summerburst! Dagarna kommer fyllas med dagsfester, dans på Ullevi och herregud vad jag längtar. Verkligen roligaste helgen på hela året.

Söndag: Ska åka hem till mina föräldrar och bli ompysslad. Ska stanna i Göteborg veckan därpå för jobb, så det blir mys och lugna puckar.

Gillar

Kommentarer