Saknar tiderna här på Bali med dig @Josefineeriksson. Längtar verkligen tillbaks till alla juicer och rödvinskvällar. Men hej hörni! Hoppas att ni har haft en grym dag. Jag har verkligen tagit det lugnt denna helg. Igår var jag bara hemma med ett avbrott på gymmet. Sedan åt jag middag hemma hos Ellinor. Somnade innan midnatt och vaknade upp utvilad vid 10 imorse.

Denna dag har vart rätt lik, bara att jag haft otroligt mycket mer energi. Vart på gymmet och känner att jag börjat få in en rutin där nu. Påväg hem svängde jag förbi Granit och shoppade lite inredning. När jag kom hem städade jag och tog ett långt bad. Nu är klockan 17 och jag har rensat min mail. Känner mig så galet lättad!

Ska bara fixa sista räkningarna för snart kommer min Malin hit. Hon kommer hela vägen från Göteborg. Vi ska dricka bubbel och bara ha det så mysigt ikväll. Blev en lugn Valborg i år - men ganska härligt det med!

Gillar

Kommentarer

Igår var det mormors begravning. Det kanske räcker med att säga att det var riktigt jobbigt. Otroligt sorgligt. Hon har vart en väldigt stor del av mitt liv och jag är för evigt tacksam över allt hon gjort för mig under mina 22 år. Hon är en förebild och jag saknar henne varje dag hon inte är med oss längre. Försöker bearbeta sorgen och saknaden <3

Efter begravningen så tog jag tåget tillbaks till Stockholm. Lyssnade musik hela vägen och tänkte på mormor. När jag kom fram åkte jag direkt hem till @pdotter. Hon kramade om mig och sa att hon hade en liten överraskning för mig. Jag tog på mig kappan igen och vi gick ner på hennes gata, sedan helt plötsligt stannade hon till och sa "hit ska vi!". Hon hade bokat bord på ett Italiensk hak som var exakt det jag behövde. Hon hade planerat en dejt för oss. Sådan fantastisk vän. Vi åt magisk mat, drack ett glas rödvin och bara pratade djupt om livet. Blir verkligen gråtfärdig, så tacksam över att ha henne i mitt liv.

Sedan somnade jag på kudden vid midnatt och vaknade upp idag 06.20. Väldigt knäppt att vakna så tidigt. Dagens planer är bara att hänga med Ellinor och hennes Philip. Mysig och lugn lördag. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

"Ni vet när ens hjärta känns så otroligt trasigt. Som att man är tom på känslor samtidigt som att man exploderar av dom. Som att man aldrig kommer kunna känna igen. Som att man inte har någon ork i sina händer för att lyfta upp en cola burk samtidigt som man i nästa sekund vill erövra världen. Där är jag nu. En trasig själ som inte riktigt vet någonting."

Det där skrev jag för ungefär 1 år sedan. Ändå fint hur ett liv kan ändras så mycket på ett ynka år. Det är så viktigt det där, att följa sitt hjärta och göra saker som gör en lycklig. Var ärlig mot människor i din omgivning. Säg vad du tycker. Få saker överstökat. Att gå runt och grubbla och överanalysera kommer inte att leda dig dit du vill. Du kommer bli knäpp tillslut.

Grundregler till lycka:
- Våga vara rak/ärlig mot alla i din närhet
- Lär dig att uppskatta ensamhet
- Var öppensinnad och våga vidga dina vyer
- Omringa dig bara bland människor som ger dig positiv energi

I slutändan handlar ALLT om dig själv. Gör slut om du inte är kär längre, våga säga till killen du gillar att du vill hänga, dumpa idioterna ifrån ditt liv och följ ditt hjärta. Vet inte vad som hände här men kände bara för att peppa lite en torsdag som denna.


Gillar

Kommentarer