En bild ifrån igår. Eftersom att jag inte har packat upp några bestick, tallrikar eller glas än så fick det bli en spartansk frukost. Eller, ett litet champagneglas hade jag visst framme så drack ur det. Men lite mysigt ju, sedan satt jag på golvet och åt.

Igår började min mina målare att fixa i min lägenhet. Här ovan ser ni min målarfärg. Den heter "Washed linen, Pure Color" ifrån Jotun. Den ska vara i hela min lägenhet och jag är så glad över att jag valde lite färg. Jag tycker denna kulör känns exklusiv också. Den är även supermatt.

Är kär i ljusinsläppet i min lägenhet. Det kommer bli så fräscht när målarna har spacklat och fixa skavankerna på lister osv. I framtiden hade jag velat byta så att jag har fiskbensparkett i hela lägenheten, det är verkligen vackert. Nu finns det i vardagsrummet. Men det är snordyrt.

Fönsterpartierna ska målas helt vita, så det kommer göra att lägenheten ändå känns väldigt ljus och härlig. Där framme ska min soffa stå och jag har fortfarande inte beställt den... Lite stressad över det men jag har så svårt att bestämma mig! Det tar ju ungefär 6 veckor att få sin soffa också. Sedan funderar jag på att ha ett glasbord som vardagsrumsbord. Det kommer kännas luftigt då.

Jag beställde ALLA mina lampor till lägenheten igår också. Tack gud för det! Jag har ju ingen aning om hur det kommer se ut men magkänsla stämmer ju faktiskt oftast.

Nu är det tisdag och jag har vart på konferens hela dagen med hela Nouw-teamet. Har bara ett litet lunchbreak nu. Uppdaterar er mer sedan! Kram

Gillar

Kommentarer

Inlägg i samarbete med Cetaphil

Som ni vet bryr jag mig väldigt mycket om min hud och Cetaphil har länge varit en av världens mest sålda hudvårdserie. Jag tycker det är roligt att de gjort denna kampanjfilm med youtubers. Ett bevis på att de är nytänkande och kreativa.

Det är många filmstjärnor, modeller och makeupartister som använder sig av deras huvdvårsserie och det säger väl en hel del? Cetaphil jobbar med rengörande och mjukgörande produkter för hela kroppen. För man får inte glömma att ta hand om hela kroppen. Hur härligt är det inte att vara mjuk och mysig!

Gillar

Kommentarer

Kommer ni ihåg att jag hade en tävling i samarbete med Estée Lauder i vintras? Häromveckan var det dags för vinnaren att få sitt pris. Det var Anna och hennes kompis Olivia som vann tävlingen. Anna är nybliven mamma och jag tyckte att hon var värd att bli lite ompysslad.

Vi började dagen med en lunch på Pigalle som var super trevlig. Sedan gick vi till Nordstan och Åhlens City, tjejerna skulle fick en makeover hos Estée Lauder. De fick såklart prova på deras nyhet Double Wear Cushion Stick.

Hur fina? Här ovan ser ni Olivia och Anna! Tack för en otroligt mysig dag och tack Estée Lauder för att ni lät mig ha denna roliga tävling i min blogg. Tycker det är så himla kul att kunna få göra sånthär.

Kram!

Gillar

Kommentarer