Min älskade @pdotter

Hade en sådan mysig födelsedag igår. Åt en god middag hemma som mamma och pappa lagat, öppnade lite paket och drack te. Jag fick sådana vuxenpresenter som är väldigt uppskattat inför flytten, bland annat en Moccamaster, damsugare och strykjärn. Sedan lite Gant handdukar till badrummet. Hur segt att köpa en dammsugare själv liksom? Sedan började jag min tandblekning inatt som jag ska köra i sju dagar nu. Jag har vart och gjort en skena och sover med den nu varje natt. Det var ganska ovant inatt så vaknade några gånger men hoppas att jag vänjer mig. Känner redan att mina tänder är vitare. Att ha fräscha tänder gör så himla mycket för utseendet. Om ni vill kan jag skriva om resultatet när jag är klar!

Är i alla fall på taget nu påväg till Stockholm. Har lyckats sova lite och sitter nu och jobbar. Tyvärr är internet mer än långsamt på tåget idag, knappt 3G funkar. Sitter och förbereder mig inför dagens möten. Vi hörs senare med lite outfitbilder.

Gillar

Kommentarer

En promenad i ett soligt Warszawa, helt magiskt. Krispig luft, solsken och härliga kollegor på det. Fullpott. När vi i fredags hade sagt hejdå till alla bloggare som deltagit på vårt event gick vi runt lite i staden. Jag gillar verkligen Warsawa, och är så glad över att vi har kontor där. Det betyder att jag får åka dit regelbundet. Längtar dock tills vi en dag lanseras i Spanien, ganska härligt att få åka dit. Men det dröjer nog ett tag!

Nu ska jag snart packa ihop på kontoret. Hade väl behövt jobba ett dygn för att komma ikapp med allt som jag inte kunnat göra när vi hade vårt event i Polen, men det tar jag imorgon. Prioriterar lite familjetid nu på min dag ;) Kram på er & tack för alla grattis. Ni är bäst!

Gillar

Kommentarer

Jacket from Twist & Tango, soon in stores

Foto: Annie Hyrefeldt

Idag fyller jag 22 år och det känns väldigt bra, äntligen ett år äldre. Jag längtar ju till jag fyller 25, är det konstigt? Men nu lever jag i en sådan mellanålder. Jag är ju en av de personerna som inte tycker det är så speciellt att fylla år. Det mysiga är att jag ska fira med min familj ikväll, jag önskade mig bara en middag hemma. Jag är så otroligt trött, jag gick och ja mig vid nio på kvällen igår. Så att bara äta gott och mysa framför tvn ikväll känns så bra det kan bli.

Imorgon ska jag åka till Stockholm och stanna där resten av veckan. Jag ska dit på en veckas jobb, för möten och för att hänga på mitt nya kontor! Kan inte fatta att jag får tillträde till min lägenhet om 3 veckor. Och att kontoret i Stockholm blir mitt nya kontor. Så taggad på förändring! <3

Gillar

Kommentarer