Dress from Stine Goya

Kände mig så fin i denna skapelse från Stine Goya. Den är så Elin. Jag vill ha kläder i bra kvalité och som är enkla. Det räcker liksom att ta på sig denna klänning, så är man klar. Och fin.

Ja, så vill fylla min garderob med plagg som denna ovan.

Gillar

Kommentarer

Igår vid 18 så tog jag mig ner till Strandvägen, för att möta upp ett gäng glada tjejer för att åka båt till Vaxholm. Jag var klädd i en klänning ifrån Stine Goya, kände mig så fin i den.

Vendela och @gertrudes i vår lilla båt som tog oss till Vaxholm.

Jag och min tjej @Josefineeriksson <3

När vi kom fram till Vaxholms hotellet så visade dom oss runt. Så otroligt mysiga rum, hade gärna spenderat en helg i denna svit.

Sedan visade dom oss till vår bort på restaurangen bredvid hotellet, Lilla Strand. Vi blev bjudna på en fantastisk 3-rätters meny. Åh, blev harmonisk i kroppen av att vara där.

Denna soppan var så magisk.

Hade denna fantastiska tjej mittemot, @Oliviahageus. Hon är verkligen så jäkla grym och rolig.

Valde Surf & Turf till varmrätt, HUR gott?! Faktiskt första gången jag åt det och har velat testa så länge.

Jag och grymma @alicestenlof

Vid 21.30 tog båten oss hem igen och sedan tog vi tunnelbanan tillbaks till Gärdet, där jag bor just nu. Knäppte dessa bilder på Alice påläggen hem, tycker dom blev så coola. Tusen tack Vaxholms hotell för detta uppstyrda event! 

Sedan gick jag och Josefine hem till Klara, och dansade till Justin Bieber tills vi somnade. Åh, idag är det dags. Kan ni förstå? Hörde att han var sådär igår - men det betyder att det bara kan bli bättre idag ;) Är så taggad. KRAM!

Gillar

Kommentarer

Bilder ifrån igår, när jag var hos modinåkerlind för att prova ut kläder inför galan på lördag...

Hade livets bästa onsdag igår tror jag. Åkte till Stockholm, hade det bästa mötet på länge som handlade om hur jag ska utvecklas och ta nästa steg (seriöst, jag är SÅ pepp!), provade ut massa fint jag kan bära på lördag och sedan åt jag och Klara en super mysigt middag. Onsdagar mitt i livet, tänk vad bra dom kan vara. Sedan somnade vi innan tolv och jag har sovit så gott.

Nu sitter jag på Mocco och jobbar med resten av gänget. Vi lunch ska jag möta upp @pdotter, får se vart vi går. Har sedan en väldigt rolig kväll framför mig! Vi hörs senare, med bilder ifrån igår. Ps, dör man inte lite för fuskpälsen ifrån Stine Goya? Vill ha!

Gillar

Kommentarer