Tack gud för Uber under Fashion Week! Höga klackar, ömma fötter och skavsår gör att man absolut inte vill gå mellan visningarna. Var tvungen att ta lite härliga bilder med vår Uber Black. I Stockholm finns det så otroligt många Uber bilar tillskillnad ifrån i Göteborg, här finns dom alltid någon minut ifrån. Så otroligt smidigt att det går snabbt att beställa, sedan dras det pengar direkt ifrån ditt konto så du slipper böka med kortet. 10 poäng!

Servicen man får av Uber Black är så magisk. Hade gärna haft någon som öppnade dörren åt mig varje dag ;)

Och nu ligger jag här på hotellrummet med datorn i knät. Fick skippa lite visningar nu på eftermiddagen för att kunna ta tag i mailen. Dags att skynda på, för vid 17 ska vi bort på ett event och sedan Zalandos visning ikväll. Puss

Gillar

Kommentarer

Bilder tagna av Lisa Höök

Fullt ös medvetslös i Stockholm under Fashion Week. Har haft det så kul dessa dagar och imorgon ska jag sätta mig och uppdatera ordentligt till er. Vi har gått på mycket visningar, ätit fantastiska middagar på Urban Deli och igår så gick jag, Gertrude och Gustav till Musikaliska för att känna på pulsen där under FW. Härligt ställe och hade faktiskt väldigt kul.

Nu, duscha, sminka mig och välja outfit på 10 minuter (STRESS!). Sedan hoppar vi in en Uber som tar oss till Daisy Graces visning. Eftersom jag älskar Hannah och Amanda så tycker jag det ska bli så kul.

Glöm inte att följa med på visningen på min snapchat skogis95.

Gillar

Kommentarer

Klänning och jacka från Twist & Tango / Klackar från Henrykole / Väska från Mulberry

Foto: Lisa Höök

Vår morgon började med yoga här på hotellet, påminns om hur stel jag är varje gång jag kör yoga. Men alltid lika härligt efteråt! Sedan åt vi en stor frukost för att ladda upp inför dag 2 på Fashion Week. Har suttit och jobbat på hotellrummet och nu ska jag hoppa in i duschen, visning nr 1 börjar redan om 50 minuter. Stressen är där... Ville bara kika in och säga hej! Ps, glöm inte att följa mig på snapchat under dessa dagar skogis95. Uppdaterar mycket där.

Gillar

Kommentarer