Idag bjöd jag in våra tjejer på Nouw för ett litet event innan sommaren. Alltid lika mysigt & bästa Orange N Blk (som är ett café i Göteborg) fixade grym mat till oss. Ska bjuda på lite bättre bilder från kameran imorgon. Så härligt att träffa tjejerna i alla fall, älskar att vi är ett sådant gott gäng.

Nu är jag hemma & väntar på att Jossan ska sluta sitt jobb. Tråkigt att det slutade regna för det betyder att hon säkert inte kommer få gå tidigare... Får underhålla mig själv sålänge. Kolla lite youtube. Vi ser på Breaking Bad tillsammans så får inte smygkolla avsnitt heller.

Men vad gör man inte för sin sambo? Massa kramar!

Gillar

Kommentarer

Vill bara säga, att jag ser er. Jag ser era ord. Era mail. Era otroligt vackra ord, till mig. Det är ni som gör att jag fortsätter. Ibland ligger jag och tänker på er. Hur otroligt tacksam jag är över att ni gillar det jag gör.

Det finns nog inget som slår det. Ni är fantastiska!

Gillar

Kommentarer

Foto: Antony Sastre

Idag är jag faktiskt på sprudlande humör! Hade en så fin kväll igår där jag och Jossan först drack ett glas bubbel hemma för att fira 10K på Instagram. Ändå värt att fira? Milstolpe i karriären! Nu kommer det bara att gå uppåt känner jag. Sedan velade vi en hel del innan vi gick ut i regnet till den nya takterassen i Göteborg. Där satt vi och skrattade och njöt av sommaren. Även fast det var kallt så känner man att det är sommar. Alla är lite mer glada, spontana och härliga. Nu; Skriva på ett roligt reportage till magasinet! Ikväll blir det mys med mina bloggisar på kontoret. Kram!

Gillar

Kommentarer