3 lite härliga bilder ifrån Bali, Canggu... Saknar.

Krigade mig till gymmet igår efter jobbet och det var nog det härligaste jag gjort. Stod 45 minuter på crossen och jag har nog aldrig kört på så snabbt eller hårt där innan. Hade inte tränat på 2 månader så tror verkligen att det var behövligt för min kropp. Hela hösten så tränade jag 5 gånger i veckan men jag är extremt "allt eller inget". Så om jag inte kör 5 gånger i veckan så tappar jag motivationen och vise versa. Men ska verkligen försöka träna minst 3 gånger i veckan nu under sommaren. Mår så otroligt mycket bättre och det är bevisat att träning ger endorfiner. Vilket jag gärna inte tackar nej till.

Ska försöka ta mig ut i naturen också - det är bra för att varva ner hjärnan. Dock så kan jag ju inte springa än. Kommer ni ihåg att jag stukade foten på Bali? Det var 5 veckor sedan och den ser fortfarande hemsk ut, extremt svullen och gör så ont. Ska i alla fall till läkaren i veckan för röntgen och hoppas på att inget är sönder där inne, men tyvärr verkar det vara så. Inte innan sommaren känner jag bara... Men hörni, vi hörs senare. Möte kallar! Xx

Gillar

Kommentarer

Bilder lånade av Hanna. Lördagen kickade vi igång genom att gå på klubben Push brunch som vi var inbjudna till. Jag hade inte sovit många timmar men tog mig dit i alla fall och efter en liten återställare så var livet på topp igen. Jag har vart på en del dagsfester men denna är lätt i topp 3. Hade det så sjukt kul, vädret var på topp, omringad av underbara människor och varje låt som spelades var klockren. Ville aldrig gå hem men var tvungna att gå vid 5-6 för att hinna byta om innan Summerburst.

Åkte till Ellinor & Hannas hotellrum där vi bytte om. Lånade Ellinors jacka från Nelly som jag fick så sjukt mycket komplimanger & frågor om. Tvekade i typ 30 minuter innan jag tog på mig den, brukar inte vara så färgglad men den kändes väldigt fräsch och härlig. Funderar på att köpa den själv? Starclub hade ordnat ännu en magisk kväll för oss. Ni är bäst. Fri tillgång till mat, dricka, mobilladdare, det bästa båset & härligaste tjejerna runtomkring oss! Omöjligt att det inte blir lyckat då.

Jag och härliga Ellen drog sedan vidare till Push tillsammans. Vi fick för oss att ta bussen dit vilket kanske inte var det smartaste, haha. Efter lite stress senare kom vi fram. Galet mycket folk hade dom släppt in men hade kul ändå. Alesso spelade och Kygo var också på plats.

Ja, det var denna helg. Jag åker troligtvis till Summerburst i Stockholm också för att gå tillsammans med jobbet. Ses vi där? Ps, tack igen Starclub. Xx.

Gillar

Kommentarer

Shit vilken stökig helg man haft och vad mycket glädje.

Igår kände jag mig tömd på energi och låg mest i sängen med mobilen. Brukar ni känna så när ni har haft det väldigt roligt, att kroppen liksom inte "orkar" hantera mer känslor? Så man är bara helt energilös. Är mer än redo för att kicka igång på gymmet efter jobbet idag, har haft alldeles för lång vila därifrån. Men denna helg... Den är skriven i historieböckerna! Var ju på dagsfest i lördags och det var nog det mest fantastiska jag vart med om. Skriver ett inlägg om det sedan.

Nu behöver jag ett par dagar av återhämtning innan Håkan i helgen. Ska ni dit? Puss och kram på er så hörs vi sedan!

Gillar

Kommentarer