Igår valde vi att ta det lugnt efter en dag vid stranden. Men vaknade upp idag med världens huvudvärk som vägrar att släppa. Hade ju tänkt att fira Valborg ikväll men nu vet jag inte. Känner mig helt sänkt. Kanske får vila i någon timme för att sedan hänga med dom andra för att spela Beerpong.

Hur mår ni? Förra året firade jag Valborg i Lund. Ni som är där i år, njut! Hade verkligen en utav de roligaste helgerna i mitt liv.

Bali behandlar mig annars väl. Mycket sol, cola light & skratt. Kan ju även ha ett utav de bättre ressällskapen man kan få. Uch, klump i magen att redan halva resan har gått... Har aldrig vart med om att 2 veckor gått så snabbt. Men hörni, enjoy Valborg!

Gillar

Kommentarer

Kommer ni ihåg att innan jag åkte så postade jag bilder på en villa vi skulle bo i de sista nätterna på resan? Efter en del strul där så avbokade vi det och bokade istället 2 nätter på detta extremt fina ställe i Ubud. Det heter Kayumanis och vi ska bo i en privat villa, se mer bilder här. Vi kommer att vara omringade av den vackraste naturen. Sova i en skön säng. Bada i infinity-poolen och bara njuta fullt ut. Jag som är frälst i Ubud kommer ju inte att ogilla stället mer nu. Det har typ vart min dröm att få bo exakt såhär där och nu ska vi göra det.

Kan faktiskt erkänna att jag längtar till att få komma till en svalare temperatur i Ubud. Gili-öarna är helt galet varmt... Klockan är 22.30 och jag sitter och svettas. Det är 35 grader dygnet runt och så extremt fuktigt. Well well, känns ju som en bagatell att klaga på värmen när det är den man saknat varje dag i Sverige. Nu ska jag gå in till villan, sätta på en film och sedan somna. Är så trött efter en dag i solen och stukad fot, haha. Puss!

Gillar

Kommentarer

Min otur på denna resa är ju rätt så hög. I Uluwatu så blev jag skjutas på en moppe & vi ramlade. Som tur var gled vi in i gräset så vi slapp skrapsåren ifrån asfalten. Det jag har med mig därifrån är ett otroligt stort och vackert blåmärke på benet. Sedan igår så hade vi hur kul som helst & skulle precis lämna villan för att gå ut och dansa. Men då ramlar jag och vrickar foten. Den smärtan är så svår att beskriva... Får släpa mig in till sängen, linda in min fot i is & sedan somnade jag.

Idag kan jag ju knappt gå men ska försöka ta mig ner mot stranden nu. Tänker såhär, det finns värre ställen att skada foten på. Glad fredag på er!

Gillar

Kommentarer