Igår efter ett intensivt (men sjukt kul) dygn i Stockholm, som jag ska berätta om i nästa inlägg, checkade jag in på Urban Delis hotell på Sveavägen som heter Hotel With. Jag bodde här i höstas också och älskar verkligen detta ställe. Det känns så hemtrevligt och somnar alltid så gott i deras sköna sängar. Detta hotell ligger alltså under Urban Delis restaurang, så det är under marken. Det är helt ljudisolerat och inga fönster. Då det blir knäpptyst och mörkt när man ska sova. Förresten, älskar ju marmorbadrummet...

Idag ringde klockan vid 7.45, då hoppade jag in i en dusch och gick sedan upp till Urban Delis magiska frukost. Alltså ser ni? Dom har verkligen allt du kan tänka dig. Jag, @Yayas och @joannafingal hade en mysig morgonstund. Sedan fick vi sällskap av @joannajohansson och @pdotter. Min lilla Elli blev jätte sjuk inatt. Tycker så synd om henne! Förresten, ni kan käka frukost här vilken dag i veckan som helst. Hur mysigt att göra med sina kompisar en helt vanlig torsdag i livet?

Sedan gick jag och Joanna bort till kontoret där vi har jobbat på hela förmiddagen. Jösses, mycket att ta tag i idag känner jag. Ska snart spela in en kampanjfilm, jag ska styla mitt hår. Spännande... Nej men först blir det att köpa med sig en liten sallad. Kram så hörs vi sedan!

Gillar

Kommentarer

En tisdag efter långhelg: Betat av och svarat på alla 80 mail som låg i inkorgen, haft möten & fått gjort det där som måste vara klart. Puh! Ska snart packa ihop på kontoret för att åka till min frisör och min nagelterapeut. Nu ska jag bli fin hörni! Jag ska nog kapa av håret igen och göra det sådär riktigt blont som jag hade i höstas. Vad tror ni om det?

Tror det kommer bli snyggt till min bränna som jag ska skaffa mig på Bali. Ska ligga och gotta mig så mycket på stranden... Längtar tills jag kommer fram, checkar in på hotellet & väntar in Jossan och Albin. Helt galet vilken månad vi kommer ha framför oss. Vi har planerat vår första dag. Vi vaknar upp, käkar en god hotellfrukost, vandrar ner till stranden i våra bikinisar, hoppar i badet, köper lite kall öl, sätter på hög musik och bara njuter av ledigheten. Sedan går vi upp mot hotellet igen, solbrända, duschar, tar ett glas på balkongen, spelar lite spel & sedan går vi ner till Potato Head för att kolla solnedgången. Hallå, vilket grymt första dygn man har att se framemot?! Pirrar i min kropp.

Men först, två veckor fyllda med en massa roligt jobb! Imorgon tar jag ett tidigt tåg till Stockholm för en massa roliga saker. Ska bo på mitt favorit hotell Urban Deli bland annat. Kramar på er, nu ska jag avsluta här.

Gillar

Kommentarer

Nu checkar jag ut för idag (och in i min mysiga säng), efter ett hårt pass på gymmet & lite mys framför tvn. Denna vecka kommer att vara fullspäckad. Ska bland annat till Stockholm ett dygn för att styra ett väldigt roligt event, som vi även kommer att köra i Göteborg och Oslo. Berättar mer i veckan! Kram kram.

Gillar

Kommentarer