I lördags var vi bjudna på fest som @joannafingal styrde med sina kompisar på Publico. Här med Caroline & Martin. Det var fest i Mexikanskt tema och grymma Lisa Höök var där och fotade.

Me and my girls @pdotter och Klara. Innan förade vi tillsammans med bubbel, Phils burger & tjejsnack.

Snygga Filippa och Hanna var även där! <3

Det var ett sjukt drag och jag älskade musiken, alltså älskade. RnB, hits och gamla klassiker borde vara det enda som spelas på klubbar.

Hello there cutie!

Charlie vet hur man styr en bra fest.

Nu är det måndag och jag laddar upp krafter inför helgen. Äntligen kan man köra en utgång i Göteborg igen, min älskade stad.

Gillar

Kommentarer

Min måndag har varit riktigt bra hittills. Vaknade upp i min kärleks armar & sedan hoppade jag in i en varm dusch för att vakna till liv. Sedan blev det frukost med kaffe, nyhetsmorgon och lite scrollade på mobilen. Blev sedan körd in till kontoret och då var det möten hela förmiddagen. Till lunch mötte jag upp killen för lite käk vid en foodtruck. Testade på porkbuns för första gången, det var gott men hade inte klarat av att äta mer än 2 stycken. Man blir FÖR mätt efter så lite haha.

Sedan gick vi bort till bokrean där jag hittade lite härliga böcker. Jag älskar ju att gå runt och handla böcker, det är mysigt på något vis. Jag fick med mig 4 stycken hem. Bland annat en fotobok och en inredningsbok. Att få äta lunch med sin kärlek är verkligen livets grej. Åh, jag saknar att ha honom här hos mig hela tiden! Förresten, vad tycker ni om min nya jacka? Köpte den på 70% rea på Solo.

Kom tillbaks till kontoret och möttes utav Martin, min kollegas skrivbord. Alltså magi! Jag är så avundsjuk då det är jag som tipsat honom om att köpa en marmorplatta att ställa sina prylar på. Jag behöver verkligen styra upp mitt kontorsskrivbord känner jag. Det hade varit så inspirerande.

... Just nu är det bara kaos! Jag har ju en bild av mig hur mitt skrivbord ska se ut. Helst hade jag velat ha ett marmorbord men det är nog lite mycket begärt ;) Jag vill ha det lite lyxigare i alla fall och mer strukturerat.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag älskar att matcha den vita skjortan med en stor tjocktröja, gärna pojkvännens eller att du har någon i en större storlek. Du kan hitta dem på flera ställen men budget-kedjorna är zara och jag vet även att bik bok har haft ett par tjocktröjor inne. Jag gillar även när skjortan i detta fall är lite större och sticker utanför.

Våga knäppa upp skjortan ett steg till. Jag gillar när man ser hud och tycker inte alls att det behöver betyda att man är utmanande. För mig känns det klassiskt och elegant. Det kan vara snyggt med halsband till men jag älskar när man är helt "ren" utan några accessoarer alls. Många tycker även det kan vara svårt hur man ska göra med den lite större skjortan, ska den vara instoppad i byxorna eller ej? Hur mycket ska man vika upp armarna? Jag tycker det beror på vad man har nedtill. Vanligtvis har jag min skjorta rätt så avslappnad och lite halvt instoppad, sedan armarna viker jag inte alltid upp. Jag älskar kombon utav ett par ljusa jeans och en vit skjorta avslappnat till.

Är det något som är ett måste i garderoben så är det att äga 2 vita skjortor. En mer figursydd och en oversized! Jag har tipsat om en av varje sort här nedan.

Gillar

Kommentarer