Nej, nu kickar vi igång denna nyårsdagen med lite inspiration. Kate Moss, kanske världens vackraste människa! Så sensuell, klassisk och med en magisk utstrålning. Jag själv föredrar alltid en enkel look och inte speciellt mycket smink. Det ska se klassiskt ut men samtidigt exklusivt. Varför ska vi måla över våra vackra ansikten egentligen? Ikväll kommer jag ha kavaj, kjol, höga klackar och håret utsläppt. Sminket ska inte vara för mycket, utan alldeles lagom.

/ Puss E

Gillar

Kommentarer

Hej på er gosingar! Mår ni bra? Jag och Harald har precis lagat en god middag till oss och hans familj. Det blev en kycklinggryta som är så god. Vi brukar laga den när jag är hos honom i Lund, det har blivit en favorit. Nu ska vi mysa ner oss i soffan, framför brasan med en film och ladda upp inför morgondagen! Är fortfarande förkyld... Blir att göra lite varmt vatten med ingefära nu. Idag startade jag dagen med att sälja en massa möbler jag lagt ut på blocket (det tar ju verkligen tid och kraft haha) och sedan tog jag bilen till kontoret och jobbade ett par timmar.

Visst är det härligt med ledighet? Känner verkligen att mitt 2016 kommer börja fyllt med en massa grym energi. Vila, mycket god mat och pojkvännen får verkligen mig att ladda om. Nu: Film.

Jag säljer bland annat mitt skrivbord för 800 kr, vill du köpa den så maila mig på elin@nouw.com

Gillar

Kommentarer

Nu inför det nya året ska nyårslöften sättas, delmål, planering och för att detta ska gå ihop måste jag ha en almanacka. Jag älskar att skriva ner min planering på papper istället för i mobilen. Det gör att jag får en bättre översikt. För att mitt liv ska gå ihop behöver jag planera. Ett av mina nyårslöften är faktiskt att jag varje söndag ska sätta mig ner och skriva ner vad den kommande veckan bjuder på. Blir verkligen en mer harmonisk människa utav det! Jag älskar att min almanacka verkligen är peppig också, citatet "If it scarfs you, it might be a good thing to try" kommer att få hänga med mig hela nästa år. För om jag är rädd för något, då tänker jag bara att det är positivt. Om jag gör något som känns lite läskigt vet jag att jag kommer utvecklas utav det. Om jag bara gör trygga val hela tiden kommer jag inte att komma framåt.

2016, kommer bli livets år. Är ni med mig? Denna sköna kommer ifrån personligalmanacka.com.

Gillar

Kommentarer