Nu har Nouw äntligen släppt en video-funktion där du kan filma direkt i appen. Så galet roligt & vi garvade nog ihjäl oss när vi gjorde den här filmen. Ellinor har verkligen sett framemot detta. Så ni med iPhone uppdatera era appar NU!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon måndag! Denna vecka kommer bara rusa iväg, det känner jag på mig. Har så mycket roligt framför mig då jag drar till Stockholm på torsdag redan. Imorgon ska vi ha ett event på kontoret och idag ska jag hinna med tusen saker samt julpynta på kontoret. Haha, då jag är den enda tjejen på kontoret får jag stå för mysfaktorn helt enkelt. Nu blir det lunch på Deli & Coffe, saknat dom goda salladerna med färska råvaror. Hörs sernare med lite outfits-pics.

Follow me on IG @ elinskoglund

Gillar

Kommentarer

1:a advent och jag kurar in mig i en stor kofta och mina favorittofflor. Regnet smattrar mot rutan och nu ska alla julsaker fram, äntligen december! Men först packar jag lite lätt inför Stockholm i mina nya weekend-bag som är ren perfektion. Jag har behövt en riktig väska att ha när jag åker bort hur länge som helst. Denna är i bra storlek, snygg och stilren. Det är en By Malene Birger ifrån Modesto.se, dom har massa saker ifrån BMB.

Nu ska jag åka bort till gymmet för lite söndagsträning. Sedan blir det julmys här hemma! Kramar.

Gillar

Kommentarer