Denna veckas wishlist... Suktar efter allt i denna bild. Kavaj: Amy Jacket, Filippa K. Scarf: Cashmere, Acne. Jeans: Lily Raw Jeans, Filippa K. Väska: Chloé Faye Bag.

Gillar

Kommentarer

Mina NYA älsklingar, hur fina? Är kär! // En väska jag kollat på ett tag... Tycker ni jag borde köpa den?

Ett foto ifrån Björn Borgs visning. // Visningen, så fet.

Börjar morgonen med att visa upp lite ifrån min instagram. Jag älskar mina nya skor ifrån Acne. Godmorgon på er! Idag är jag allt annat än pigg och det kanske beror på det höga tempot jag höll hela förra veckan? Stockholm, jobb, träffa vänner & gå på kräftskiva. Hade det så himla kul och kan leva på förra veckan ett tag framöver.

Denna veckas mål är att tag sig till gymmet. Det har blivit ett sådant ångestmoment då jag är i dålig form och inte vart där sedan i juni (!), men dags att ta hälsan lite mer på allvar. Sedan ska en massa saker planeras men just nu ser veckans schema ganska lugnt ut. Skönt!

Dags att ta tag i mailkorgen, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Igår var jag och @theresesvensson, @gertrudes och @pdotter hembjudna till @mlisamuelsson på kräftskiva. Hon hade fixat iordning så himla fint och vi satt och åt precis vid vattnet, SÅ härligt! Senare på kvällen åkte vi in till stan och gick ut. Det blev Pelican, Lounge och sedan en vända till Park Lane. Kom hem vid 6 imorse, det var verkligen inte min tanke när jag gick ut att det skulle bli så sent. Men det måste väl betyda att man hade det kul?!

Nu äter jag lite och mår oförskämt bra så ska ta en dusch och sedan åka hem till H för att pyssla om honom, han är tyvärr super sjuk... Anledningen till att uppdateringen blev sådär igår var för att jag fick hämta honom från sjukhuset och sedan ta hand om honom. Min lilla bebis! 

Vi hörs senare, KRAM! 

Gillar

Kommentarer