Är äntligen hemma i Göteborg igen och sitter nu och redigerar lite bilder ifrån Asien, herregud vad jag skjutit det åt sidan. Men ska bli skönt när man rensat bland alla tusentals bilder och har sina favoriter i en mapp, redigerade och klara. Men som sagt - det är en pågående process för det tar så himla lång tid att fixa. När jag var i Asien mobilbloggade ju jag och redigerade de via VSCO-cam. Men nu vill jag göra det "på riktigt". Jag blir helt förundrad över vad jag vart med om när jag kollar igenom alla bilder, vi såg så vackra platser och levde verkligen drömmen. Älskar hur vi hade det och älskar att jag fått uppleva det med Klara. <3

Kvällens planer är att äta skaldjur och ha det härligt hemma hos Harald. Njuter av att vara hemma och ledig ett par dagar. Kram!

Gillar

Kommentarer

Jag vaknade imorse av att min pojkvän ringde mig och kände mig som alla andra dagar denna vecka: Helt sönder i kroppen! Det hade vart intressant att se hur mycket man faktiskt går när man jobbar varje dag och aldrig sitter ner. Han frågade mig vilken tid jag kommer till Göteborg idag och nu har jag bestämt mig för att åka idag. Jag säger dock inte hejdå för hela sommaren för på torsdag/fredag kommer jag hit igen då mina föräldrar ska ha en stor fest.

Lyssnar lite pepp-musik nu och imorgon ska jag förmodligen ut, längtar haha! Vad har ni för er? Kram så hörs vi sedan!

Foto: Mikaela Watsfeldt

Gillar

Kommentarer

Vackra vackra bästkusten!

Skrattar så mycket åt denna bild. Jag är en otroligt frusen människa och har därför svårt att njuta ute på holmarna om det blåser. Så jag låg invirad i handdukar och hade tjocktröja på mig. Vilket syrran verkar ha fått på bild!

Hello! Hemma efter några timmar på havet. Vi fick motorstopp 1 gång och fick ro tillbaks till land och fixa felet, vilket var bensinslangen som vi fick byta. Sedan åkte vi ut igen men då kom det stora gråa moln och vi var redo att åka tillbaks, men de försvann så då la vi oss och lyssnade podcasts & slappade. Jag lyckades somna ett tag också, trött som man är. Haft en väldigt härlig dag iaf. <3

Gillar

Kommentarer