Denna dag har spenderats i soffan, framför en film, halvsovandes. Mina krafter är helt slut så det har vart så skönt att bara ta det lugnt idag! Har precis tagit mig en lång dusch med inpacking och hela köret, känner mig som en ny människa haha. Imorgon är det jobb & även denna vecka är fylld med roligheter. Studenter, bästis kommer hem & min pojkis kommer hem för sommaren. Resa bokades igår också, den 19:e juni sticker vi iväg till Espana för sol, god mat och bad!

Nu: Middag & kvalitétstid med familjen. Bye!

Gillar

Kommentarer

ALLTSÅ, denna helg har verkligen vart helt magisk, det går inte att förklara med ord. I fredags samlades vi några bloggare ifrån Nouw på kontoret, åt lite & drack rosé. Sedan gick vi bort mot Summerburst och det var ju så KUL! Efter ett tag där gick ja och Gertrude bort till Push och där var vi resten av natten. Kom hem typ 6-7 på morgon? Galet alltså, men ni vet när det är så kul att man inte kan åka hem. Stod bredvid Avicii på VIP:en och dansade, så najs hehe!

Jag & bästa @gertrudes

Vi kom in på VIP-läktaren och fick denna utsikt. Magiskt.

Ska fixa ett inlägg om dag 2 snart, som var minst lika galen... Men måste vila lite, är så slutkörd haha! Puss

Gillar

Kommentarer

Denna helg kommer verkligen bli helt galen. Summerburst, dagsfester, min bästis har tjejmiddag, efterfester osv osv. Jag är så jäkla taggad att jag vill börja fixa mig redan nu, men får hålla mig lite. Ses vi i helgen? Kom fram i så fall, skulle tycka det var sååå kul <3

Gillar

Kommentarer