Nyp mig i armen, vad lever man i för paradis egentligen? Och så tar man det för givet också men när jag nu kollade igenom min kamera kände jag bara: Detta är livets fina sida. Denna dag har spenderats på Gilis "beach club". Man betalar ca 70 svenska kronor för att ligga vid deras solstolar och sedan får man "köpa upp" pengarna man betalt med mat ifrån deras meny, som är magiskt god. Detta var andra dagen vi låg här och jag vill gärna klämma in en till.

Men vår resa börjar lida mot sitt slut så om 2-3 dagar åker vi tillbaks till Bali igen för att ha vår sista vecka där. Imorgon ska vi i alla fall dyka här och enligt säkra källor ska det vara magiskt, så ser framemot det! Nu: Börja ta sig till sitt boende, sitter nämligen och dricker en krämig och fantastisk kaffe på ett litet fik här, för att sedan ha grillfest med locals på ön. Kommer bli en grym kväll, som alla kvällar här.

Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Vaknade upp imorse utvilad och redo för en dag på stranden med lite snorkling. Helt plötsligt när vi går runt där på stranden så ser vi världens största sköldpadda. Så vi dyker i med cyklopen och är helt uppe i varv. Sedan snorklar vi runt där och det var så jädra coolt, såg massa sköldpaddor och var så nära att man hade kunnat röra vid dem.

Sedan gick vi till vårt första boende på ön som heter Banan Leaf (bo där om ni är på gili, kostar 65 kr natten per person), för vi älskade personalen där. Bara locals som får en att skratta så man börjar gråta. Vi ska flytta tillbaks dit imorgon och ha grillfest med dem, längtar!

Nu blir det taco-kväll med vårt tjejgäng här och sedan lite fest. Kram!

Gillar

Kommentarer

En sista bild på gänget samlat imorse innan killarna tog båten till Bali. Har haft ett par fantastiska dagar tillsammans med er <;3

De senaste dagarna har nog vart de mest intensiva på hela resan. Lite sömn, mycket fest och skratt i stora lass. När man går ut här så går man ut på riktigt, dvs man kommer i säng runt 6 på morgonen. Sedan upp 4 h efter, haha. Så sliten blir man men har fått så mycket fina minnen! Men nu efter 5 dagars konstant festande så är jag redo för att vila upp mig lite, men det är svårt för det är så jädra kul fest här på Gili Trawangan, det är svårt att hålla sig lugn...

Annars? Något jag älskar med att backpacka är att man blir bra vänner så fort med människor man träffar. Vi har börjat kalla det backpacking-syndromet. Ex: Man stöter på bekanta ifrån Göteborg på resan som man knappt hälsar på hemma. Men om man träffas här så blir man bästavänner på en dag, hur fantastiskt är inte det? Nu bor vi till exempel i samma bungalow med Hedvig och Mirja, som vi är bekanta med ifrån hemma men här var det en självklarhet att de skulle flytta in hos oss!


Har fått så mycket nya fina vänner ifrån denna resa. Ibland måste man tänka efter och tänka att här hyr vi ett hus med personer vi träffat för en dag sedan (när vi hyrde villa med norskarna) och det känns som att man känt varandra hela livet.

Nu har det typ tagit 2 h att skriva detta inlägg. Måste rusa, kram på er!

Gillar

Kommentarer