Lite bilder ifrån ännu en paradisdag fylld med en hel del lyckorus. Visst är det exakt detta man lever för - att njuta dagligen. Visst vi kanske är lite sjuka, har ont i magen & klagar ibland - men det positiva väger alltid över och det känns så bra.

Imorgon ska vi besöka stranden Long Beach här. Hört att den är otroligt vacker så kommer bomba er med bilder! Puss puss.

Gillar

Kommentarer

Lite hur min dag sett ut. Slappande på stranden med en bok i handen, gullat med ett tiotal hundvalpar (det kryllar av dem här på ön) och jag vill ta hem flera stycken. Det hjälper ju inte att det är ursöta allihop heller. Vi träffade en tjej i Siem Reap och nu stötte vi på varandra här idag - trevligt faktiskt! Världens känns rätt så liten här.

Vi har bestämt nästa rutt också och vi åker till en Vitnamesisk ö som heter Phu Qouc, har någon av er vart där? Ser fantastiskt ut på bilder och hört mycket gott om stället. Åker dit om ett par dagar.

Varför går tiden så snabbt här? Kan vi snälla spola tillbaks lite, på tisdag har vi vart borta 1 månad... Vill inte hem men saknar ändå en del människor hemma. En fräsch säng. En fungerande toalett. Svensk mat (samt salladsstället där jag typ alltid äter lunch). Trygghet. Ni vet, det där vanliga. Annars? Saknar inte Göteborg, kyla och en grå himmel. Vill föralltid vara omringad utav detta: Palmer, backpackers, turkost hav, vit sand och barfota fötter. Så himla mysigt har vi det.

Någon frågade om jag saknar det "sociala livet" där hemma. Måste säga att jag lever ett socialt liv här. Bor med Klara, man träffar folk, man är aldrig ensam & det enda som det är ont om är wi-fi. Men det är skönt att slippa, då hela mitt liv där hemma i princip består utav att sitta framför en dator.

Sammanfattningsvis, vill inte hem än, är inte klar här än. Älskar fortfarande allt här. Känns skönt att ha 5-6 veckor kvar på denna fina resa.

Gillar

Kommentarer

Vi har hamnat på en ö som har allt alla inspirerande tumblr konton innehåller. Sand vitare än snö, hav turkosare än någonsin & här finns det inget annat mod än chill. Här går man runt med bikini, barfota och en slapp väska på armen. Solbrännan börjar sätta sig och ölen jag sitter och dricker just nu smakar så j*vla gott. Sitter på huvudgatan som är en sandstrand, precis ätit BBQ och det jag ser framför mig är det brusande havet och palmer med ljuslyktor i. Snälla, om inte detta är vad livet innebär så vet jag inte vad. Koh Rong, är vad ordet paradis innebär.

Ps, detta inlägg har tagit 5 h att ladda upp. Saknar svenskt wi-fi måste jag medge
....

Gillar

Kommentarer