Några bilder ifrån mitt födelsedagsfirande igår.

Igår när vi gick in på en restaurang för att ta en drink innan vi skulle vidare dit vi skulle äta, ser jag min bror sitta i baren. Jag skrek nästan av glädje, trodde inte det var sant. Han bor i en annan stad och plugga och de alla hade lurat mig, för inte visste jag att han skulle komma hem. Riktigt kul! <3

Sedan gick kvällen utför... Haha. Nej men vi gick till en italiensk restaurang och åt en super god förrätt. Sedan började jag må illa och det illamåendet höll sig kvar hela natten. Så har inte sovit en blund inatt och mår fortfarande illa, helt såsig i huvudet och känner mig super sjuk. Så har fått ställa in mitt firande ikväll som skulle ske och allt annat jag planerat denna helg. Det suger, alltså suger verkligen. Jag är så jävla rädd för magsjuka också så fick nästan en panikångestattack inatt när jag insåg att detta kan vara kräksjukan. Uch uch uch. Hoppas att detta försvinner nu, har massa saker att göra.

Puss puss nu ska jag krya på mig. 

Gillar

Kommentarer

Mitt jobb här på Nouw är till stor del att just nu skriva olika reportage och artiklar till vårt magasin. Det är något vi jobbar extra mycket med sedan Nouw lanserades. Vårt mål är att ha 2 nya saker att läsa varje dag och hittills har vi lyckats. Det är för att hålla igång sajten och att det ska bli något extra utöver att endast läsa bloggar. Fun fun! ​

Gillar

Kommentarer

Happy birthday 2 me! Nyvaken å härlig på bilderna...

Finally fyller man 20 år, känner mig äldre i sinnet dock, haha. Jag har fått så himla fina presenter av min familj. Det låg så mycket eftertanke och kärlek bakom de. Fick en tavla som jag älskar. Såg den på en konstutställning som vi var på i vintras och självklart snappade dom upp det och har alltså vart och köpt den till mig. Längtar tills den kommer upp på min vägg!

Jag mår lite bättre idag också så är på jobbet och betar av en hel del jobb som måste göras innan jag sticker, för idag är det min sista dag och sedan har jag semester i över 2 månader. Feels good to be me! Har köpt tårta också: Mycket att fira idag.

Kram så hörs vi...

Gillar

Kommentarer