Alltså wow, tack för alla respons för min krönika igår på Nouw. Jag valde att publicera ett gammalt blogginlägg som tidigare fått bra respons, så skrev jag om den lite. Nu har flera fina tjejer skrivit till mig på Facebook för att de läst texten. Känns fint att kunna inspirera, alltså riktigt fint. För er som missat detta hittar ni krönikan här.

Och så var det nyårsafton idag, gud vad kul det ska bli ikväll. Vi är ett gäng som ska äta trerättersmiddag hemma hos en nära vän. Dricka gott, god mat, fint sällskap och sedan senare kommer fler folk så det blir dans och fyrverkerier vid tolvslaget. Ska ge killen en STOR kyss också. För att vi klarat av ett tufft år med mycket motgångar - men tagit oss igenom det!

Morgon började lite idylliskt med att mamma gjort pannkakor. Fina nyårsafton! Puss på er så hörs vi sedan.

Gillar

Kommentarer

När jag flyttar hemifrån vill jag ha ett stilrent badrum, gärna i marmor... Någon grön växt och mina vackra handdukar fint upphängda. Jag älskar färgen på mina nya missoni handdukar jag fick i julklapp. Färgen gör en glad i själen. Nu har jag ett fullt set då jag fick några i samma mönster på studenten också. Love it, thanks momi <3​

Gillar

Kommentarer

Såhär läckra är mina nyårsnaglar gjorda av Hanna på Nailartbyhanna. Boka en tid här på sms: 070 685 1101. Jag är så himla nöjd över mina glittrande skapelser. Älskar formen också, mjukt spetsiga. Kommer bli så tråkigt i Asien då jag inte kommer ha naglar... Men som tur är ska hon fixa mina tånaglar med gellack (wiho!) för de naglarna växer inte alls snabbt + att färgen kommer hålla typ hela resan. Så jäkla grymt skönt. 

Gillar

Kommentarer