Bjuder på två minst sagt härliga bilder ifrån idag.

Vårt internet är sönder här hemma för tillfället så sitter med en jätte gammal telefon, iPhone 4, och försöker blogga. Den känns lite gammaldags helt klart, men vad gör man inte för att få uppdatera er. Hela helgen har jag myst, så härligt. Igår var vi några hemma hos Alex och köpte en massa gott. Sedan film och sleepover på det. Idag har vi ätit brunch i stan och bara åkt runt. Underbart med soliga söndagar =) Annars är jag rätt seg så ska bara slappa resten av kvällen. Imorgon hörs vi med ordentliga inlägg. Kram!

Gillar

Kommentarer

Haft en härlig lördag som vart allt annat än fartfylld... Kört bild i princip hela dagen, känns som att hela mitt liv går ut på att köra bil just nu. Senaste timmen har det lagats knäck hemma och jag har spelat lite sims. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka till en kär vän för middag å vin. Gillar lugna dagar som avslutas med en trevlig middag. Puss!

Gillar

Kommentarer

saturday pancakes

En lördag som denna får man lyxa till det med något alldeles underbart. Pannkakor. Imorgon är det första advent och det känns mer än okej. Xoxo​​

Gillar

Kommentarer