Efter jobbet mötte jag upp min kära vän Klara. Vi tog igen ett par dagar isär över ett glas vin. Att det kan vara så gott, och trevligt, det överraskar mig varje gång. Tänk att vi två ska ut och resa i världen tillsammans =) Vad vi kommer ha det roligt. Vad vi kommer skapa minnen för livet. Efter det glaset sprang vi iväg till Inspo's pop up store men var tvungen att gå lika snabbt. Sprang ifrån Vasa, till jobbet för att hämta resväskan och sedan sprang jag vidare till centralen för att hinna tåget. Och så var tåget 40 min sent. Såklart. 

Nu sitter jag här med killen i alla fall och jag längtar tills vi är framme. Är så himla hungrig... Men imorgon sticker vi till Köpenhamn. Gud så mysigt det ska bli! Ha en fin kväll. 

Gillar

Kommentarer

En härligare bild. Linn och Elin saknas dock på den. Min bästa ex-klasskompisar <3 

Jag: Är på jobbet och har precis haft finbesök. Gud så kul.

Ser fram emot: Att ta tåget till Lund med min kärlek om några timmar.

Next thing to do: Gå bort till Inspo's pop up store och shoppa lite och mingla.

Dagens köp: En Iphone 6 65gb. Känns otroligt härligt, och icke okej för min budget. Men vadfan, lite får man väl unna sig. Ska fira med ett glas champagne ikväll. 

Dagens jobbigaste: Att köpa min telefon. Vilken strul alltså... Mycket prat med kundtjänst osv. Och för er som säger att jag inte är student. Jo, mitt mecenat kort går ut imorgon så därför funkar studentrabatten för mig även idag. Och jag köpte ju den trotsallt idag. 

Well well, bloggar mer på tåget. Puss å kram!

Gillar

Kommentarer

I need help läsare. Jag ska köpa mig en ny Iphone 6 och vet inte med vilket abonnemang jag ska köpa det med. Ge mig tips, vad har ni? Vad kostar det? Är det bra? Jag har hittat något med Comviq nu som har stundetrabatt, 450 i månaden... Är det bra? Hade älskat om ni ville hjälpa. Puss!

Gillar

Kommentarer