En halvt ointressant söndagskväll som denna spenderar jag framför g oogle. Googlar fram olika länder man kan plugga journalistik, kommunikation och PR i. Hittills har jag hittat Australien där det finns i bla Sydney eller Sunshine Coast. Det lockar rätt så mycket om jag ska vara ärligt. Eller USA, Santa Barbara... Men vill hitta något i New York. Alltså det pirrar i min kropp, jag kan verkligen göra vad jag vill. Det gäller bara att komma på VAD man vill göra och det är så svårt. Det är coolt att ha tagit sig ifrån gymnasiet. Jag har aldrig riktigt trivts av att gå där, mest för att jag hela tiden längtade efter att komma hit. Hit där jag kan göra vad jag vill. Jag vill kunna ha fria händer för det mår jag bra av. 

Nu ska jag fortsätta drömma och även planera. Planera över min framtid. Jag längtar efter att skapa minnen i en ny kultur! Det jag lever för. Det får mig att bli riktigt riktigt lycklig. 

Gillar

KommentarerEfter några dagar jobb blev det fredag och kräftskiva. Linn hade det hemma hos sig och vi var 20 personer där. Jag åt så mycket kräftor och det var så jäkla gott. Det böds på iskallt bubbel också, helt i min smak. Linn fin och glad innan party. Linn hade ordnat det så fint med dekorationer och tält. Detta var "lugnet före stormen". Sedan var vi fullt med folk och sjöng snapsvisor hela kvällen lång! Kul jag är som fotar när det inte är några människor med på bilden, haha. Men jag glömde faktiskt bort att fota alla personer... 

Hann med att fota kräftorna också innan telefonen dog. Några av de i alla fall. Jag, Elin och Alexandra delade på 3 kilo. Jag var mer än mätt efter. Trevligt i alla fall. Efter några snaps för mycket tog jag taxi hem till mig och somnade skönt. 

Lördag: Jag var hemma och slappade hela dagen. Vid sju på kvällen åkte jag hem till Linn igen för att ha en myskväll med hon och Sarah. Det blev en del skratt till en rätt så konstig film. Senare på kvällen satt vi ute på Linns altan med filtar och drack tee. Vi somnade runt 2 på natten efter mycket tjejsnack. 

Idag har jag och Linn tagit det lugnt. Legat framför tvn och tillslut bakade vi en kladdkaka och gjorde kaffe. Vi satte på filmen Catch Me If You Can. Den var så bra. Är hemma nu och eftersom vi aldrig hann se klart den tänkte jag göra det nu.

Är extremt seg denna helg... Vad beror det på? Jag är i alla fall utvilad nu och längtar efter att nästa vecka ska dra igång. Jag ska besöka gymmet imorgon också i stan för engångsskull. Så det blir först jobb och sedan träning. Men nu kolla film: Orkar inte ta tag i dagen. 

Puss!

Gillar

KommentarerEn skjorta helt i min smak. Denna matchande med skinnjacka, svarta jeans & solbrillor en höstdag? Fått mycket frågor vart jag hittat den. Den kommer i alla fall ifrån HM och kostade 350 kr. Ett linne som är lite mer åt det kortare hållet. Jag matchar den med en hög kjol. Köptes i någon affär i Stockholm för 200 kr. 

Ännu en kimono i min samling. Tycker det är så skönt att bära. 200 kr och ifrån HM. 

En partytopp ifrån HM, 300 kr. Älskar att den är urringad i ryggen men man kan fortfarande ha vanlig BH utan att några band syns. Viktigt för mig! 

Gillar

Kommentarer