Denna dag började med att vi tog bilen till Skärhamn. Där möttes vi av Tapas och gott sällskap. Älskar den familjen, så otroligt inbjudande och vi har känt de hela livet. Eller ja, det känns som det. Jag gillar Taoas också. Man slipper bli sådär jobbigt mätt och det är trevligt, älskar att småäta.  


Sedan tog vi en promenad i hamnen. Såg dessa speciella men ändå coola stugorna. De går tydligen att hyra och ja, man mår nog bra när man sover där på natten. Det negativa = Otrolig insyn. Alla vill kolla in. Jobbigt dock om man ramlar ner för den lilla altanen där, det finns ju inte direkt någon stege... 

Vi gick sedan till Lars Lerins utställning på akvarellmuseeumet. Så jäkla imponerande och vad fantastiskt han är. Jag stod och bara kolla, förvånades - av vad han skapat. Vissa tavlor hade tagit 10 år att göra. Jag gillar konst och allt runtomkring det. Det skapar så mycket mystik och känsla. 


Vandrade sedan tillbaks till huset. Stannade till i ett par affärer påläggen dock... Fick med mig ett par Nolita jeans och en oddmolly kofta. "Det är ju ändå min namnsdag idag". 

Drack Rosévin ifrån en kristallkaraff. Sådan vill jag också ha när jag blir stor. 

Åt nog topp 1 av godaste middagarna denna sommaren ikväll. Lamm, corn, en otrolig apelsinsås och sallad. Så fräscht och perfekt. 

Var tvungen att knäppa ett kort på deras utsikt. Ett tillfälle man blev förälskad i. Min dag har varit alldeles alldeles perfekt. Nu ska jag dricka te och äta skorpor framför en film. Det kryper i mig av lycka. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Jag är nyduschad och har precis tagit på mig min nya kjol som jag är kär i. Denna torsdag är ledig ifrån jobb och vi ska åka till Skärhamn för att umgås med familjevänner. Det ska bli himla mysigt för detta är en årlig sommartur. Lite som en tradition. Först lunch, sedan kubbspelande, shopping i Skärhamn, grillmiddag och sedan en standard film på slutet av kvällen. Detta kommer bli en bra dag!

Jag har börjat räkna ner dagarna till Way Out West också. Jag och Harald kanske bor i en lägenhet i stan under de fyra dagarna så det skulle vara så himla najs. Jag räknar med att vara GANSKA sliten efter de fyra dagarna, haha, men jag ska göra allt för att ha KUL och inte tänka på morgondagen. Oatly har även valt ut en vinnare och det blev Malin Arvidssons smoothie. Hon vann 2xbiljetter till Way Out west. Du är redan kontaktad men grattis igen! 

Well well. Hörs sedan via telefonbloggning!

Gillar

Kommentarer

Vaknar upp till vackra blommor. Nog är de inte till mig utan istället till min mamma, hon och pappa har 20årig bröllopsdag. <3 Vad fantastiskt att man kan hålla ihop så länge och fortfarande vara kära. Det är inspirerande! Förövrigt, godmorgon på er. Det är onsdag idag och idag jobbar jag min sista långpanna innan två dagars ledighet. Sedan längtar jag hem också (till Göteborg)... Till min nagelterapeut bland annat haha. Jag saknar min vackra naglar. Sedan saknar jag att ta på mig höga klackar och en snygg klänning och sätta mig på en uteservering med ett glas. Omringad av vänner. 

Men en vecka kvar nu. I will stay strong! Vilken jäkla sommar det vart. Kan inte sätta fingret på det. Men den har gått snabbt, otroligt snabbt. Den har varit både psykisk och fysiskt påfrestande. Den har gett mig färdigheter och även lärt mig att stå upp för mig själv. Har även tjänat ihop stor del av mina pengar till min resa... Så lättad. Eller lättad över att jag bokstavligt talat är fri och kan sticka imorgon om jag vill det. 

Men vi hörs, kram!

Gillar

Kommentarer