Efter att ha börjat denna måndag med en 5 km:s löprunda och sedan jobba 10 timmar har man ont i både fötterna och knäna. Men det har ändå vart en skön dag och jag har fått städa mycket. Gillar att använda händerna! Det är ganska glest med folk här ute på landet i juni och det blir därför negativt för restaurangen. Men vi hoppas på att se mer folk nästa vecka, då garanterat alla har semester... Eller? Det kom in en del folk på kvällen i alla fall för att kolla matchen. Nu är jag hemma och har ätit skorpor och druckit te. I min ensamhet. Jag ska snart prata lite med min kille och sedan somna så sött <3 Jobbar samma pass imorgon så jag vill vara utvilad. 

Ps. Tack för att ni finns. Blir så glad av ert stöd och jag blir varm i hjärtat när ni säger att mina texter är bra. Åh. Kramar.

Gillar

Kommentarer


Vart är de klistermärket ifrån på din mac?
Svar: Ifrån Caseapp.se

Hej jag har läst att du var på språkresa i Miami. Jag är jätte sugen på att åka dit nästa sommar MEN tycker du att jag är för ung som 15 åring? Finns de andra som är i samma ålder liksom? Och sen kostar det ju en hel del, hur betalade du allt? Jobbade du? Har du något tips vart jag kan jobba eftersom jag är såpass ung. Skulle bli såååååå glad för svar, kram:)
Svar: Hej! Jag tror inte man får vara så ung för att åka till Miami på språkkurs? Eller kanske får man det... Helt ärligt hade jag inte valt att åka dit om jag bara var 15 år. Då finns det mer passande orter såsom Malta etc. Det var mycket äldre människor där och det var inte många som var så unga. Jag var 17 år när jag åkte och ibland kände jag mig liten, men det var en mer lagom ålder =) Mina föräldrar betalade nästan allting men jag fick feriejobb innan jag åkte och alla pengar därifrån gick till fickpengar osv. Tips för dig är att söka feriejobb, hjälpa till hemma osvosv. Var kreativ! Har faktiskt inte så stor koll då jag inte jobbade när jag var så "ung". Kram!

Är det värt att byta till nattstad för att tjäna mer? tänkte om nattstad kan man tjäna pengar genom antal läsare. Vill få tips hur jag ska tjäna mer än att vara registrerad på blogfame och bloggerfy.
Svar: Man ska inte blogga för att endast tjäna pengar, för då kommer det signaleras till dina läsare. Men om du har en stor läsarkrets och inte tycker att din bloggportal betalar dig trots att du har annonser osv så tycker jag du kan komma hit. Nattstad ger sina bloggar mycket pengar trots att det inte ens visas mycket reklam. Vill du tjäna mycket pengar skaffa dig ett "riktigt" jobb. Man ska inte blogga för att bli rik, det är mitt råd.  

Vad har du vanligtvis för storlk på trosor / Bh? Så svårt när man bara kan beställa traingl, inte prova den innan!
Svar: Om du ska beställa ta den storleken du brukar ta. De är väldigt normala i storleken!

Förslag på inlägg: ett inlägg om eran / era båtar, det hade uppskattats av oss killar som läser bloggen. Med lite bilder o vad du tycker e bra o dåligt med dem :)
Svar: Mjo, jag bloggar inte om våra båtar. Det känns väldigt oaktuellt för just min blogg. 

kan du skriva ett inlägg om vad H gör som är bra o "rätt". För allt kan väl inte handla om personkemi? Han gör säkert mycket som e rätt tror jag om du förstår ;) han inställning o beteende o sånt ;)
Svar: Haha, nej jag tänker inte sitta i min blogg och peka ut vad min kille gör rätt. Han är bara rätt och han är rätt för mig. Bara för att jag är personlig i min blogg behöver inte jag berätta allting. Skulle aldrig skriva ut min killes personlighet i närmre ord. 

Gillar

Kommentarer

Måndag: Springa på morgonen och sedan jobba tills 22 på kvällen.

Tisdag: Jobba & träna (powerwalk + fys)

Onsdag: Träna (springa) & jobba

Torsdag: Jobba & förmodligen så kommer min pojkvän till mig då. Sedan stannar han tills på söndag. <3

Fredag: Jobba tills 17, därefter äta fredagsmiddag med min kärlek. 

Lördag: Jag är ledig ifrån jobbet och ska även träna (springa).

Söndag: Jobbar.

Såhär händelserik vecka har jag framför mig. Jag ska verkligen försöka planera in hur jag ska sköta bloggandet nu. Det kommer bli så att jag får göra tidsinställda när jag kommer hem ifrån jobbet/innan jobbet. Men för att det ska bli så bra som möjligt hade jag uppskattat om ni kommenterade "önskeinlägg" osv. Men det är väl ungefär såhär hela min sommar kommer se ut och sedan åker jag tillbaks till Göteborg i mitten av augusti igen. Å sedan en resa med H första veckan i september. 

Summering = Jag kommer att vara blek när denna sommaren är slut. Inte för att det stör mig så mycket. Men jag kommer att få jobba & sedan kommer jag ju göra saker utöver jobbet. Som att ha vänner på besök. Dricka vin på altanen och kolla solnedgången. Åka till Gullholmen. Käringön. Ja, ni förstår, det kommer bli bäst. 

Gillar

Kommentarer